[]

cnn'in israil karşıtı haberleri

cnn international'da baya israil karşıtı haber yapıyorlar roketler atılmaya başladığından beri, haberi yapanlar da arap isimlerine sahip. daha önce böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. neden israil kendini savunuyor falan demiyorlar da gazze'de çocuklar ölüyor diyorlar?




 
biden effect diyebiliriz. her ne kadar biden israilin yanında görünse de amerikada yükselen demokratların bir etkisi.


  • false pretension  (15.05.21 23:23:36) 
Ben pek dikkat etmedim de aynisini dun Nevsin de soylemisti Cnn filistini destekliyor gibi haber yapiyor diye. Biden'in en son aradigi liderlerden biri Netenyahu idi. Trump takimi Netenyahucu, Biden Netenyahuyu indirmek istiyor. Trumpla asiri samimi olan tum liderlere mesafe koydular bunlar zaten en basta. Demokratlarin arasinda asiri solcu ezilenlerin yaninda olan kesim de vardir tabi. Bu kesim keza pkkya ozgurluk savascisi, isidden kurtler kurtardi bizi, Turkiye katil, kurtlere operasyon yapiyor masum insanlari olduruyor falan gibi cahilce politiklar da yapiyorlar keza. CNN zaten demokratlarin borazani. Nbc kadar kopeklik derecesinde degiller tabi. Ayriyeten bir arkadasin da sorusu vardi, ben onu cevaplamistim o aklima geldi Trumpci Netenyahucu Fox muhabiri muhalif lider karsisinda ne bicim oturuyor diye, bazilari amerikan rahatligi falan dedi de alakasi yok, kan alirlar bunlar eski kafa kabadayi sahin adamlar, canlari istediginde dunyanin gozu onunda filistinde katliam yapiyorlar, lobinin paranin gucun haddi hesabi yok, adamlar dunyanin sahibi www.eksiduyuru.com Trumplar Netenyahucu, Bidenlar Netenyahunun rakibini destekliyor.


  • neverletyougodown  (15.05.21 23:23:43 ~ 23:36:17) 
Yeteri kadar diyen medya kuruluşu var zaten:
i.ibb.co
Arada inancı farklı da olsa insaflı konuşan oluyor demek ki.

Hitlerli zamanlarda, nüfusları oldukça az olmalarına rağmen bu sayıyı 5-6 milyona çıkararak medyada onlarca yıldır holokost diye dillendirerek ağlayan yine bunlar.
Ve sanırım şimdiki almanya'da Türkler de dahil diğer kesimlere saldırıların çok olmasına rağmen yahudilere karşı aleyhte bir şey duymamamız, medyalarında da onların aleyhlerine bir haber olmaması almanya'nın zaten onlar tarafından zaten ele alındığını gösterir.
Ben açıkcası rastlamadım.

Söylenen, Hitler'in anne tarafı yahudi. Che Guevara nın da dayısı oğlu ariel şaron olduğu söyleniyor. artık nasıl bir ilişkiler ağına sahipse bu dünya.
  • Erva  (15.05.21 23:46:56) 
Bu o zaman roketleri abd attırıyor anlamına gelir mi? Neden durduk yere roket atsın çünkü filistinliler.


  • diffarentiationation  (16.05.21 01:28:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.