[]

Dayımı aramalıyım

Anneme diyormuş yarey bizi hiç aramıyor sormuyor, annem de bana söyledi, "ara dayınları, dayın güceniyor Hal hatır sor" diye

Dayıma karşı bir şeyim yok ama nedense anne tarafımı aramaktan hep cekinmisimdir
Samimi de değilim fazla.

Hem şimdi ararsam da annemin "zorlamasıyla" olduğu belli olacak.
Senelerdir aramadım çünkü.

Çok utanıyorum ve çekiniyorum.

Neden bu kadar zor geliyor bana anlamış da değilim

Sizce neden böyleyim ve nasıl bir tavır takinayim ararken? Tavsiyeleriniz var mı?

 
geçen gün ben aynı durumdaydım, aşırı yaşlı bir kaç akrabam nerden hatırladılarsa benim adımı sayıklamışlar annemi arayıp, aldım numaralarını 5dk aradım telefonda beni tanımadılar niye adımı sayıkladılar anlamış değilim. bayramınızı kutlarım napıyonuz ne ediyonuz keyfiniz yerinde mi ben diğerlerini de arayayım o zaman görüşmek üzere diyip kapattım


  • nahtoderfahrung  (15.05.21 16:57:07) 
aslında önemli bir durumla karşı karşıyasın ve araman güzel olur . Basit görme bu işleri.

hatta meseleyi o an kesip atmak gibi olmasında diye 1 ay kadar sonra tekrar ara.
Aile bağlarını korumak önemli.
  • Erva  (15.05.21 17:23:14) 
İçinizden gelmiyorsa hiç aramayın bence, ben öyle yapıyorum. Bu bayram ararsanız, bir sonraki bayramda da beklenir. Başka akrabalar duyar, onu aramışsın bizi neden aramadın olur. Akrabaların benim hayatımda hiçbir yeri yok. Sırf gönülleri olsun diye 5dk bile olsa bu çileyi çekmemeyi tercih ediyorum.


  • kakam gelmis olamaz mi  (15.05.21 17:51:22) 
dediğinizin aynısı benim baba tarafı için geçerli. baba tarafı çok kalabalık, çoğu da beş para etmez insanlar. ne öğrenciliğimde, ne de sonrasında bayram dışında konuştuğumuzu hatırlamıyorum. her aradığımda zorlama biçimde konuşulur, birbirinin aynısı kalıp sorular sorulur ve bir sene daha unutulur.

ben de son iki senedir aramamaya karar verdim, kim ne kadar arıyorsa, ilgi gösteriyorsa, hal hatır soruyorsa o kadar karşılık veriyorum. kafam daha rahat. size de öneririm.
  • nehara  (15.05.21 18:24:21) 
içinizden gelmiyorsa aramanızı tavsiye etmiyorum


  • superb  (15.05.21 18:26:11) 
aranızda kötü birşey geçmediyse
arayın.
2 hal hatır sorun, gönül kazanın
iş güç koşturma diyin bahane olarak da sorarlarsa
yaşlı insanlar istiyorlar birileri arasın sorsun
  • summatinyourteeth  (15.05.21 18:27:39) 
Bizim büyükler için hissettiklerimiz ile onların bize karşı hissettikleri aynı değil. Kuzenimin çocuklarını seviyorum bir ihtiyaçları olsa seve seve yardımcı olurum ama belki onlar adımı bile düzgün söyleyemezler. Demem o ki dayınızın sizi düşündüğünüzden daha çok sevdiğini düşünürseniz belki daha rahat olursunuz.


  • cilekli krep  (15.05.21 20:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.