[]

Özel üniversite ücretlerinde indirim yapılıyor mu?

İyi bayramlar,

Aslında sormak istediğim burs vs haricinde farklı yollardan pazarlık yaparak indirim yaptırmak mümkün mü? Özel sağlık sektöründe bile insanların sağlık hizmeti için pazarlık yapıp indirim yaptırdığını biliyorum. Ama özel eğitim sektöründe bu tip şeyler mümkün mü bilgim yok.

Tecrübesi ve bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

Teşekkürler.

 
arkadaşım %75 ile kazanmıştı, %50 ödüyordu. olabilir yani.


  • rose parks  (15.05.21 12:55:23) 
Özel üniversitede burslu okudum. Daha "bunun bize oluru nedir" tarzı indirim alan arkadaşım olmadi.

Belli indirimler var; sporcu, mezun ailesinden, vs vs ama bunlara girmeyip indurim alan görmedim.

Bana göre oluru yok ki böyle pazarlık usulü öğrenci alacak yerde de nasıl okunur bilemiyorum.
  • logisticsmanager  (15.05.21 13:05:09) 
Mümkün,

Sonuçta oralar üniversite falan değil ticarethaneler. Ayakkabı aldığın esnaf mantığı ile aynı mantık
  • paramolacak  (15.05.21 13:05:12) 
kardes indirimi, pesin odeme indirimi, ib school indirimi, tercih siralamasi indirimi (bize ilk 3te yer ver, su kadar indirim al gibi)... bunlar disinda hic duymadim. bunlar da normal seyler zaten. yani pazarlikla olmaz bu isler. en azindan isim yapmis olanlarda olmaz.


  • Kittie  (15.05.21 13:09:20) 
Ben lise sondayken bi özel üniversitenin programlama yarışmasına katılıp birinci olmuştum. "Bizi tercih et gel, puanın yetmese bile %100 burslu yaparız seni" demişlerdi. Kötü bir üniversite de değildi. Oluyor yani böyle şeyler, ama en azından burssuz girecek kadar puan alabilmesi lazım öğrencinin.


  • plutongezegendegilmi  (15.05.21 13:11:53) 
Pazarlıkla indirim yaptırdım yüksek lisansa başlarken, bilgi üniversitesiydi yeni açılan bir bölümdü, iyi mezunlar istiyorlardı vs vs


  • roket adam  (15.05.21 13:27:59) 
Barajı geçemeyen tipler bile yalvar yakar, torpille oralarda okuyabiliyor. Bizzat şahit oldum.


  • ruhen hastayim ben  (15.05.21 13:39:31) 
"Mütevelli Heyeti Bursu" diye geçiyor mesela bizimkinde, diğerlerinde de benzer bir uygulama olabilir. Tamamen yönetimin kanaatine bağlı olarak çok farklı burslarla okunabiliyor.


  • tel tokasini duzelten samuray  (15.05.21 17:26:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.