[]

iş göremezlik ödeneği

merhaba,

16 nisanda işyerim başvuru yapmış ancak hala bana ödeme yapılmadı. süreç bu kadar uzun mu sürüyor ne yapmam gerekir?


 
Bahsettiğiniz şey rapor ödemesi mi? 170'i arayıp bilgilendirirseniz süreci hizlandiriyorlar.


  • fraise  (14.05.21 23:50:38) 
Kesinlikle bu kadar surmemesi lazım. hatta bildirimde itibaren maksimum 15 gün içinde yatırılması gerek diye biliyorum. 1 mayista biten rapor ücretini 6 Mayısta aldım.


  • elorelia  (14.05.21 23:51:49) 
Benim rapor bitiminden 2 ay sonra yatmıştı.

170’i arayıp takip ederek hızlandırabilirsin.
  • sylr  (15.05.21 08:07:37) 
ptt ye yatmış olabilir bir ihtimal de bu , ptt yatmamasını istiyorsanız e-devlet şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama diye bir kısım var oradan kendi adınıza olan banka hesaplarını seçebiliyorsunuz.

ayrıca yazıldığı gibi alo 170 süreci hızlandırıyor.
  • Diskirminant  (15.05.21 11:40:52) 
corona dan dolayı işyerimde baya fazla kişiye rapor bitiminde verilmişti. benimkinde problem çıkmış biraz uzun sürmüştü. e devlet üzerinden bakın bir hareket var mı, zaten orda gelen kutusuna da düşüyor hem verilen rapor hem de işgöremezlik ödemesi.


  • denizciman  (15.05.21 20:32:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.