[]

2022 Şubattaki Yurt Gezisi Hakkında Akıl Fikir almak

Arkadaşlar, birkaç ay önce Pegasus'un indiriminden faydalanıp Amsterdam'a bilet almıştım. Gidiş 9 Şubat Dönüş 12 Şubat.

Şimdi;

1-) O zamana kadar genel olarak düzelme ihtimali yüzde kaç? Düzelir diye tahmin ediyorum ama içimden hayallerde yaşıyor bağzı kişiler diye geçiyor.

2-) Alırken neden 3 günlük olarak aldım bilmiyorum. En son schengen vizesi Hollanda almıştım ve 1 sene vermişlerdi. 2019 aralıkta Amsterdam gidip, geldim. bir ay sonrada 2020 Ocakta Brüksel'e gittim geldim. Kısaca en son aldığım vizeyi 2 aylık sürede 2 defa kullandım. Bundan dolayı bir kez daha schengen vizesine Hollanda üzerinden başvurmak istiyorum.

3-) Aslında niyetim 2 haftalık bir gezi planı yapmak. Bir taraftan ya birader patlat bunu, yazın 10 günlük bir gezi düzenlersin diyor. Öbür taraftan birader hazır biletin var, eğer çok fazla tutar çıkmayacaksa yaza kaldırt bu bileti diyor. Başka bir taraftan ya durduk yere başına iş açma, gideceksen gidersin. Gitmeyecekse boşver, dünyanın sonu mu diyor.

Bugüne kadar 3 - 4 günlük geziler yaptım ve biraz sıkıldım. Oradan oraya gitmek istiyorum.

Bu süre zarfında iyi para biriktirdim. Özellikle Euro cinsinden. Bir aksilik çıkmazsa sene sonuna kadar Euro iyi birikecek. Hazır birikmişken, devam etmesini istiyorum. Diyorum ki bu kadar Euro'm varken, yaza mı çeksem geziyi. Ya da 2023'e atsam komple.

Sizin fikirleriniz nedir?

 
Su an avrupada bir cok ulke negatif pcr ya da karantina istiyor ziyaretcilerinden. Yaz tatili icin ise asili olanlari bundan muaf tutmalar tartisiliyor. Ve butun bunlar kendi vatanadaslari ya da oturumu olanlar icin tartisiliyor. Turistik sengen konusu hakkinda bir haber okumadim henuz.
Biraz iyimser davranmissiniz bence ama umarim istediginiz gibi olur.

  • 65 derece  (15.05.21 01:33:12) 
Ben 2022 şubat'a kadar tc vatandaşlarının turistik ab seyahati yapabileceğini düşünmüyorum. hintli mintli her türlü adamı testsiz şartsız içeri almamızın sonuçlarını daha görmedik, yaz sezonundan sonra bir vaka patlaması olur, yıl sonuna doğru yine her yer kapanır, ocak şubat martı yine kısıtlamayla geçiririz diye düşünüyorum.


  • roket adam  (15.05.21 13:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.