[]

Kayınpeder sorunsalı

Kendi çapımda kripto piyasasını takip ediyorum, ufak ufak al sat yapıyorum ama çok düşük meblalarda. Hani uzmanı olmadığından bana dokunmayacak paralar yatırıyorum diyelim. Bizim kayınpedere de bir tanıdığı gelmiş, bize ortak ol ethereum kazalım dediler. Ben de mevzu bana patlamasın diye çok taraf olmadım, gelen adamlara bir kaç soru sordum cevap veremediler çok anlamadıkları ortaya çıktı. Kayınvalide de adamlara ikna olmadı o muhabbet sonrasında. Neyse kayınvalide ikna olmayınca para vermedi giremediler işe. Şimdi ethereum da yükselince devamlı kayınpeder her fırsatta laf eder oldu. Yapı itibariyle de devamlı son sözü söyleyeyim kimse bana cevap vermesin modunda bir adam. Ben de patladım artık tartıştık, ben de kalktım eve geldim. Alttan al alttan al diyip duruyorlar. Yok siz girişimci ruhlu değilsiniz anlamıyorsunuz, senden etkilendi kadın para vermedi diyip duruyor. Yahu ne yapayım bu adamla, bayram diye yanlarına geldik. Çıkıp gideyim dedim o zaman daha bir kopacak bağlar. Ne yapsam nasıl ilerlesem anlamadım




 
hala yükseliyor gir tekrar, kazanmaya başla o zaman de geç.


  • nahtoderfahrung  (14.05.21 20:23:15 ~ 20:23:40) 
kayınpederin kendi kullanımında olan bir para yok mu? adamın bütün parasını kayınvalide mi idare ediyor? kendi parası varsa girsin sizden ya da eşinden onay almasına gerek yok. kendi parası yoksa karısının parasına güvendiyse de kusura bakmasın, el parasıyla kriptoya girilmez. ikna edebilseymiş karısını. bence gülün geçin çünkü konuşarak çözülmez. yaşlılar biraz böyle oluyor yapacak bir şey yok. siz konuşarak kendinizi anlatmaya çalıştıkca bu sefer cevap veriyor gibi olursunuz. en kötü eth düştü şimdi girin çok istiyorsanız deyin geçin.


  • ofelia  (14.05.21 20:54:38) 
Yok zaten beraber girmiyorduk, o kendi bir tanıdığı ile girecekti ama ikisi de hiç anlamadığı için bana sormayı seçtiler. Finansör kayınvalide, o ikna olmadığı için giremediler


  • kondansator  (15.05.21 01:03:26) 
Kötü niyetle söylemedim, elbette çıkabilir ama piyasa bu ara çok oynak ve para kaybetme ihtimaliniz olduğunu da bilin istedim de. Hakikaten de 5000 dolar da olabilir bir sonraki ay ama düşüş trendine girerse birkaç sene beklerler bu seviyeleri belki de.

Benim arkadaşım kayınpederine baba bak eth mining yapacağız çok güzel para kazanacağız dedi aldı sermayeyi bir dünya masraf yaptılar, ilk birkaç ay güzel de kazandılar ama artık eth düşmeye başlayınca (2017 büyük düşüşü) bir yerden sonra elektrik faturası kazdıkları etherin birkaç katı gelmeye başladı ve piyasa da hemen toparlanmayınca zararına kartları elden çıkardılar. Epey bir sorun olmuştu o zaman. Allah'tan adam zengindi de çok büyümedi.
  • chicha_v2  (15.05.21 01:42:26) 
Mining farkli bir olay. Kayinpeder bence bu noktayi atliyor yatirdigi paranin ne zaman donusu olacak ne zamandan itibaren kar etmeye baslayacak ne kadar kar etcek bu onemli. Illa saga sola satisiyorsa acsin bi hesap direk eth alsin gecsin o zaman. Her gun yaptigi kara baksin.


  • dream  (15.05.21 17:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.