[]

10-15k arası laptop önerisi

merhaba 10-15k tl arası bir bütçem var iş ağırlıklı bir laptop almak istiyorum. (adobe programları, internet kullanımı vs..) şekilli ışıklı sevmiyorum, monster gibi türk markalarına da çok sıcak bakamıyorum.

özet: msi, lenovo, asus vb.. markalardan düz tasarımlı fiyat performans bir cihaz önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.


 
Macbook Air 16GB RAM ile

Mac olmaz dersen Lenovo Yoga Slim 7
  • himmet dayi  (14.05.21 20:01:07) 
iş ağırlıklı demek güçlü demek anladığım kadarıyla. e o tür bilgisayarlar da artık genelde oyuncu konseptiyle çıkıyor. o fiyat aralığına 2060-3060 lı laptoplar bulunuyor ama mosnter-casper olmayacak derseniz 1660 ti falan düşüneceksiniz mecbur.


  • fff02561  (14.05.21 20:21:26) 
Lenovo Yoga kardeşime aldık, ekranı dokunmatik olduğundan kullanımı çok rahat, standart pc büyüklüğünde

Macbook Air 16GB RAM de gecen hafta aldım, çok memnunum. office programları ve net ağırlıklı kullanıyorum, çok rahat.
  • data  (14.05.21 20:57:09) 
Tarif ettiğiniz şey mobile workstation. Şu modelu alın gibi bir şey söyleyemem çünkü önemli olan satıcıların koyduğu fiyat ama karşılaştırma için Lenovo ThinkPad P51'e bakabilirsiniz.


  • bluntaf  (14.05.21 21:09:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.