[]

türk milliyetcisi gencler

son bir iki senedir olan biten konusunda neler hissediyorsunuz? en son enjoy i am vaccinated'i görünce aklima geldi, bir zamanlar bu ülkede vatan millet milli gurur diyen insanlar nerede simdi, neler yapiyorlar diye aklima takildi? ben pek milliyet milli aidiyet meselelerine yakin birisi sayilmam, ama milliyetci gencler simdi neler hissediyor acaba diye düsüncelere daldim.

kendinizi milliyetci, ulusalci, ya da vatansever olarak tanımlayabilirsiniz. ya da yakinlarinizda vardir böyle insanlar. şu son bir iki sene olan biten hakkinda ne düsünüyorlar meerak ettim. sizce nereye gidiyoruz milletce?


 
milliyetçi çevredeki arkadaşlarımın gerçekten milliyetçi olanları chp-iyip ekseninde muhalif olarak hayatlarına devam ediyorlar.
ümmetçi - daha az sorgulayan tayfadaki tipler de akp-mhp ekseninde devam ediyorlar. bunlara da ne desen "ne olsaydı pkk ile işbirliği yapan CHP' mi iktidar olsaydı" diyorlar sadece, bunun dışında güncel bir argümanları yok.

  • roket adam  (14.05.21 01:33:09) 
Roket adam +1 chp tarafında görüyorum ben de. Geri kalanları imam hatipli öfkeli gençler.


  • indifferent  (14.05.21 01:39:35) 
ben de o videoyu uzun uzun düşünüp, hazırlatıp, onlarca onaydan geçiren zihniyeti merak ediyorum. bu kadar kopuk, liyakatsiz nasıl olunabilir aklım cidden almıyor. biri de demedi mi ne yapıyoruz diye?


  • vizivozo  (14.05.21 01:45:14 ~ 01:48:59) 
Tam olarak milliyetçiyim diyemem ama milliyetçiliğe yeterli önemi veren biri olarak ülkenin durumunu bayağı kötü görüyorum.

Not: CHP
  • dissendium  (14.05.21 01:47:25) 
soru niye itiraz etmiyorsunuz gencler demek icin sorulmamisti, daha cok anlama cabasi, nasil oluyor da oluyor merakından kaynaklaniyor. hicbir yargilama, hicbir ironi, laf sokma cabasi, provokasyon amaci yok.


  • spivak  (14.05.21 14:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.