[]

Test negatif ama guvenemedim

Eşim sağlıkçı oldugundan ilk aşı grubundaydi sinovac vardı, olmuştu aşıyı iki dozu da. Bir iki ay geçmeden benim meslek grubuna aşı önceliği gelince ben de biontech oldum iki doz.

Son derece dikkat ediyoruz virüse hala. Neyse, çocuğa bakacak kimsemiz olmadığı için eve kapanıp sınava hazırlanan baldızımı bize getirdim. Bir hafta kaldı. Geri götürdüm. 3 gün sonra rahatsizlaninca test yapıldı ve pozitif çıktı.

Ben de gittim hemen test yaptırdım ama bu testte çubuğu hiç öyle derinlere sokmadilar. Hatta ağızdan yapılanı sadece dilime degdirdi. Öyle gırtlağa kadar götürme vs yapmadı adam. Öncekiler kusturana kadar degdiriyordu.

Sonucum negatif gelince, hiçbir belirtiniz olmayınca, eşim de de belirti vs olmayınca o test yaptırmadı.

Şimdi baldızım bize gelmeden önce evde zaten izole hayat yaşıyordu. Bizden gidince 3 gün boyunca da eve kapalı haldeydi. Orada kendi aile bireyleri de yaşlı, evreler. Biz negatifsek, kendi evinde de kapmadıysa nereden kaptı bu kız? Geriye bir tek benim testin yanlış sonuç vermesi kalıyor.


Ben aşının ikinci dozunda baş ağrısı, ateş, eklem ağrısı vs yan etkiler yaşamıştım ama 3-4 günlük aşırı uykusuz yoğun tempodan sonraydı. Şimdi bu sabahtan beri aynı şeyleri yaşıyorum yine aşırı uykusuzum. 3-4 gündür 7-8 saat anca uyumusumdur. Ya ben covidim ya da uykusuzluktan?

 
Hocam baldızınızın tam izole olduğundan emin misiniz? Bu arada siz pozitif olabilirsiniz, test yanıltıcı olabilir, yeni bir test verme şansınız varsa kafanızı rahatlatır, verin rahat edin.


  • giovanne  (13.05.21 20:14:24) 
aşı olsanız bile taşıyıcı olabiliyorsunuz. muhtemelen ikinizden biri taşıyıcı.


  • false pretension  (14.05.21 00:33:19 ~ 00:36:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.