[]

Dont Starve Together

Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim, (mümkünse tabii)

Şimdi oyunu oynayan başarılı bir arkadaş varsa bana biraz taktik verebilir mi acaba ya?
Ben bu ev bayramını bu oyuna ayırdım ama 12. günü daha göremedim :(

Hep hayvan saldırısında filan ölüyorum :( üzülüyorum,

PS4 te oynuyorum bu arada.

Yüm öneriler için şimdiden teşekkürler.

 
Tek başına mı oynuyorsun?

Oyunun adı Don't Starve Together :) yalnız kalmamaya çalış. Tek başına çok zor oluyor. İş bölümü olmalı.
  • himmet dayi  (13.05.21 10:57:18 ~ 10:58:24) 
Ya mecbur tek başıma oynuyorum. Kediler sevmedi oyunu :)


  • a perfect lie  (13.05.21 11:00:43) 
Random server'lara girmeyi dene. O şekilde daha iyi oluyor. Kocaman bir şehir kurmuş insanlar var. Girip onlardan faydalanabiliyorsun. Yardım etmeyi seven insanlar var. Onların köyünün yakınlarında takılıp kim ne yapıyor, hangi icat ne işe yarıyor falan onları öğrenebilirsin. Tek başına mücadele etmek çok zor cidden.


  • himmet dayi  (13.05.21 11:03:43) 
Ya hazır kurulmuş düzene de konmak istemiyordum aslında. Yani vakit bol nasıl olsa çalışa çalışa yaparım demiştim de olmayacak böyle. Teşekkür ederim.


  • a perfect lie  (13.05.21 11:07:30) 
Rica ederim. Hazır düzeni biraz hayatta kalmayı öğrenmek için başlarda tercih edersin, sonra kendi köyünü kurarsın ama yine de arkadaşlarla birlikte oynamak tek başına oynamaktan zevkli oluyor.


  • himmet dayi  (13.05.21 11:10:31) 
Bu oyunu ben hep tek başıma oynadım, aslında oynanabiliyor. Kurt saldırılarında ölüyor olabilirsiniz. Oyunun ilk 4-5 günü haritayı epey açıp yerleşeceğiniz yere karar verin. Mesela örümceklere biraz yakın olursanız, kurtlar saldırdığında oraya doğru koşarsınız, örümcekler de kurtları öldürür.. gibi
Oynamayalı epey zaman oldu ama 20. günden sonraydı sanırım, kış geliyor ve mahvoluyorsunuz :D yiyecek stoklamak falan gerekiyor. Özlemişim oyunu ya

  • kendi helvasını kavuran zombi  (13.05.21 13:29:32 ~ 13:31:52) 
Yemek ve sağlığımı iyi tutsam akıl sağlığım bozuluyor. Taşlara yakın olup kendime sığınak yapsam bu sefer başka şeylere uzak kalıyorum. Bi tane deliğe yakın yerleştim ki bi iki farklı ortama gideyim geleyim diye, yok bu da yemedi. Olmuyor 13. güne gelebiliyorum en fazla.


  • a perfect lie  (13.05.21 14:09:20) 
Akıl sağlığı için de topladığınız çiçeklerden şapka yapabilirsiniz. Ben ilk oynadığım zamanlar Pintipanda videoları izlerdim, 2013'te falan. onlara bakabilirsiniz


  • kendi helvasını kavuran zombi  (13.05.21 14:43:53) 
Tüm haritayı talan ettim çiçek filan yok. Bakmadığım yer kalmadı. Bu seefr çiçekli bir araziye yerleşeceğim.


  • a perfect lie  (13.05.21 14:56:08) 
Youtube'da istemediğiniz kadar gameplay videoları mevcut Türkçe olsun İngilizce olsun, bir bakın derim


  • zekicalik  (13.05.21 15:40:23) 
Videolarda çok boş boş konuşuyorlar sevmiyorum bir kaç tane denedim izlemeyi çok sıkılıyorum, uzun sürüyor. Teşekkür ederim. Onları da enedim biraz yani.


  • a perfect lie  (13.05.21 15:46:04) 
Valla bu oyunu 2016'dan beri oynuyorum. 100 saatin üzerinde Don't Starve, bir o kadar da Don't Starve Together oynamış; sayısız rehber, inceleme okumuş biri olarak söylüyorum. Bu oyunda ölüm kaçınılmaz. Allah'ın emri.

Sebebine gelirsek; çok deneyimli bir oyuncu olarak son zamanlardaki hobim şuydu benim. En düşük tehlikede, kusursuz hava şartlarında bir harita yapıyorum. Sonra gidip deniz kıyısında mis gibi bir kamp kuruyorum. Etrafta tarlası var, yemişler var. Sonra gidip gerek kurduğum iskelede gerekse bota binip balık yakalıyorum. Balıkçıların giydiği sarı renk yağmurlukları çekiyorum üzerime, denizci fenerini yakıyorum salıyorum oltamı suya. Hatta balığa çıkarken iskeleye kurduğum tabelayı okuyup "Rastgele" diyorum. Balıktan dönüşte limana dizdiğim havai fişekleri ateşleyip bir nevi kutlama yapıyorum. Falan filan.

Neyse; uzun sözün kısası. Bu en iyi şartlardaki haritamda bile etliye sütlüye bulaşmadan, hiçbir tehlikeyle karşılaşmadan dahi ölünüyor. Gecenin süresi belki 10 saniye, kısacık yapmışım başıma birşey çıkıyor onunla uğraşıyorsun. Oyun hakikaten amansız. Buna kesinlikle kanaat getirdim yani. Yapabileceğiniz tek şey oyun bilgisini artırıp deneyim kazanmaktır.

Size bir tavsiye vermemişim ama şunu söyleyebilirim ki Don't Starve Together ilk oyuna göre daha zordur. İmkanınız varsa Don't Starve ile başlayıp deneyim kazanın sonradan Together versiyonuna geçersiniz.
  • burka  (13.05.21 16:24:44) 
DST tek başına pek zevkli olmaz. Online kısımdan dedicated server olmayan (Ebubekir Sıddık's World gibi) ve henüz başlamamış veya sadece 2-3 gün geçmiş olan bir sunucuya girin. Böylece hem hazıra konma olmadığından her şeyi baştan yaparak survival zevkini tadarsınız hem de işin başından beri beraber olduğunuz için insanlarla aranızda daha iyi bir bağ oluşur. Yanınızda her zaman yedek meşale olsun ve belli bir plan dahilinde neye ihtiyacınız olduğuna bakın. Mesela ben en başta flint arıyorum onu bulduğum an altın arıyorum daha sonra science machine(ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) yapıyorum.


  • bluntaf  (13.05.21 18:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.