[]

İsrail mescidi aksayı yıkmak mı istiyor?

Özetleyecek var mı tam olarak ne yapmak istiyor?




 
elbette öyle bir şey yok. bu olaylar İsrail mahkemelerinin bazı Filistinlileri Kudüs'teki bir mahallede evlerinden çıkarmasıyla başladı. Bu adamlar kaçaktı ya da tapuları yoktu, vs. Ama bunlar hassas konular. Kimileri diyor ki: Netanyahu çok güç kaybettiği için bu tarz gerilimleri körükledi.


  • ebabil curnatasi  (12.05.21 11:00:37) 
binyamin netanyahu birilerine özenmiş. arkasındaki destek biraz azalınca milliyetçiliği, dinciliği körükledi yine. uzun süre ülkelerin başında olan yöneticilerin standart yönetim politikası bu.


  • golgi aygıtı  (12.05.21 11:10:17) 
olay çok uzun kardeşim. doğalgaz için kıyısı olunca tatava yapmaya daha fazla gücü olacak bir de aytunç altındal mı bahsetmişti tam hatırlamıyorum, babaların devamlı fırat'ı ele geçirme veya oraya giden suya da hükmetme derdi var. 2030'lulara yaklaşırken daha da büyük resim gözükecek.


  • evimin paspasi  (12.05.21 11:27:20) 
Süleyman tapınağı’nı yeniden inşa etmek istiyorlar.


  • mutlu yillar sana  (12.05.21 11:28:09) 
14 mayıs israilin bağımsızlık günü.

netanyahu yolsuzluktan ceza aldı, hükümeti oluşturan unsurlar arasında sağcı lpartiler çok etkili.

o yüzden milliyetçilik ve filistin üzerinden hükümete destek toplayacak.

10 yıllardır orada oturan adamları yahudileri yerleştirmek için evlerden çıkartmaya kalktılar.

israille barışık yaşayan araplar da lan bunlar bizi bile evden çıkartır ilerde diye eylemlere başladılar, zaten sorun hamas değil israilin yerli araplarının da isyana katılması.

yakmak değil de provoke edip sonra gaza'nın içinden geçmek istiyor.

oy toplama en basit tabirle
  • KaraSakall  (12.05.21 14:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.