[]

Kapanma 1 hafta daha uzayacak mı ?

Merhabalar,

İhracat yapan bir firmada çalışıyorum. Bununla birlikte gümrük çalışanları ve müşavirliğiyle konuştugumuzda kapanmanın 1 hafta uzama ihtimalinin yüksek oldugunu ve haber beklediklerini soyluyorlar. Birkaç yerden de boyle haberler alıyorum. Size de geliyor mu ? Düşüncelerinizi alabilir miyim?

teşekkürler.

 
Bence uzamaz. RTE bayram sonrası normalleşme adımlarını açıklayacağını söyledi geçenlerde. Ama uzarsa da şaşırmam. 5 dakikada değişiyor işler.


  • himmet dayi  (12.05.21 10:00:07) 
Ben de dış ticaret alanındayım. Aynı söylenti bizde de var. Belki de aynı gümrükçüyle çalışıyoruzdur hahah.


  • irene  (12.05.21 10:02:19) 
Bence uzamayacak ama 19 mayıs'ı evde geçirelim diyebilirler. RTE kendi dedi zaten 17 Mayıs sonrası kademeli normalleşme diye. Zaten kabine toplantısı da 17 Mayıs da olcak diyorlar ee o gün çoktan sokağa çıkma yasağı bitecek. Önden alelacele bir şey açıklamazlar ise

edit: twitter.com
  • rayde  (12.05.21 10:22:13 ~ 11:05:24) 
Sağlıkçılardan benzer dedikodular duydum ben de. En azından 19 Mayıs da eklenebilir gibi geliyor.


  • kobuzchu kiz  (12.05.21 10:30:41) 
19 mayıs eklenmesi +1 daha da uzamayacak gibi. haber bildirimi geldi an itibariyle, serbestleşme kademeli olarak başlayacak demiş.


  • evimin paspasi  (12.05.21 11:30:29) 
memur arkadaşlarımdan duyuyorum ben de, tüm planımı uzayacağı şeklinde yaptım.


  • roket adam  (12.05.21 11:46:01) 
benim de söylenenlere bakılırsa düşüncem önce küçük esnaflardan başlayarak açılma olacağı ancak 19 mayıs yasak olacağı şeklinde. kafe, restoran yine bir süre aynı şekilde devam eder diye tahmin ediyorum.


  • sanal uyku  (12.05.21 12:27:33) 
Beşiktaş - Antalya kupa final maçı 18 mayısta seyircili oynanacak. TFF hükümete sormadan böyle bir karar alamazdı, çok büyük ihtimalle yasaklar uzamayacak.


  • kanlakarisikyagmur  (12.05.21 20:56:12 ~ 20:57:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.