[]

iphone 11 den xiaomi ye gecmek

İphone 11 kulanıyorum, fanatik ios yada androidci degilim. Sürekli her 2 sene de bir androidden ios e geçtim. İphone 11 beni baya mutlu ediyor ama filim izlerkene FHD+ zevki yok, iphone 11 satıp mi 11 yada poco f3 alsam atan eşeke binmiş olurmuyum ? İphone pili şimdilk hoşuma gidiyor.




 
Xiaomi alabilirsin ama şu kenarları eğimli olanlardan alma. Ben aldım pişman oldum. Düz ekran olsun.


  • vatanperver  (11.05.21 21:34:09) 
Attan inip eşeğe binmiş olursun.


  • sta  (11.05.21 21:58:37) 
zaten düz ekran alırım, alcak olursam. S20 FE 5G 2020 en iyi f/p bencede, eşim s21+ kulaniyor, telefona bakarkene android meraklısı oldum yine.


  • samiabi19  (11.05.21 22:16:56) 
attan inip el arabasına binmiş olursun. çok pişman olacağın bir karar.


  • roket adam  (11.05.21 22:29:05) 
attan inmissin filan demiycem ama ben gecmezdim sahsen. ama ote yandan bakinca ben telefonda filim filan da izlemiyorum. yani aslinda film izlemiyorum. o yuzden o konuda bi fikrim yok.

e zaten arada gecis yapiyomussun, dene gor. geri donersin elbet.
  • yoggi  (11.05.21 22:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.