Giriş
(3)

Ankara'da dalış kursu ve masraflar

nicketr
Merhaba,Kız arkadaşımla bu yaz dalış kursuna gidelim dedik, Ankara'dayız. CMAS eğitimi verecek, tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir kurs varmı? Sitelerinden fiyatlarına baktım kabaca kişi başı aşağıdaki gibi:teorik eğitim (sertifika, kitaplar vs dahil) +350TLhavuz eğitimi +50TLhafta sonu dalış pake
Merhaba,
Kız arkadaşımla bu yaz dalış kursuna gidelim dedik, Ankara'dayız. CMAS eğitimi verecek, tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir kurs varmı? Sitelerinden fiyatlarına baktım kabaca kişi başı aşağıdaki gibi:
teorik eğitim (sertifika, kitaplar vs dahil) +350TL
havuz eğitimi +50TL
hafta sonu dalış paketi (ulaşım+otel+4 dalış) +350TL

Bir tanıdığımız vasıtası ile daha amatör bir grup eğitimi (sertifikalı felanmış) 550TL dediler. Havuz eğitimi yok, teorik eğitimde anladığım kadarıyla biraz baştan salma olacakmış... Pek güvenemedim açıkcası...

Bu fiyatlar normal mi, pazarlık yaparlar mı? Kişi başı 500-600TL bütçemiz var, boş yere uğraşmayalım mı? Bizi aşar mı? Süpriz ne masraflar olur?
0
nicketr
(26.05.10)
dışarıdaki kurslar için ortalama fiyatları. üniversite kulüplerinde tanıdığınız varsa onlarla dalışlara gitmeye çalışın. fiyatları daha uygun olur.
0
neverending nightmare
(26.05.10)
masrafları bilemiyorum ama boğaçhan teleri hoca vardır, biraz gevezedir ama bu konuda çok iyi kabul edilir :). ben bir kez dalışa gitmiştim onların okuluyla, organizasyon iyiydi. okulun adını hatırlayamadım ama facebook ve goole'dan bulabilirsiniz.
0
Phoebe
(26.05.10)
hala kurs arıyor musun?
0
musyne
(24.08.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.