[]

Euro Truck Similator 2 - Mac icin?

Merhaba.

Bir pc yayincisini izlemistim ve hosuma gitmisti. Ben de Istanbul'dan Ayvalik'a yola cikmak istiyorum :)

Sorun su ki ben bir Mac kullanicisiyim.
1) Bu oyun Mac icin var ama App Store da oyunun ilk versiyonu var gozukuyor. 2yi baska sitelerden mi indirmemiz gerekiyor, yoksa steam vs denen sistemlerden mi indiriliyor sadece ve evetse su anki fiyati nedir?

2) Ilk soruya cevap evetse, Turkiye haritasi da var mi oyun icinde yoksa satin mi aliniyor? Evetse adi ne pakedin?

3) Mac'te direksiyon kullananlar hangi seti kullaniyor. Ne onerirsiniz?

Tesekkurler

 
steamden indirmek lazım. mac için var mı bilmiyorum.
türkiye haritası demeyelim de trakya haritası diyelim. ayrıca satın almak lazım. paketin adı road to black sea. başkalarının yaptığı bazı haritalar var. onları kullanmak için tüm harita paketlerini almak gerekebiliyor.

  • sutlu nescafe  (11.05.21 01:56:22) 
1) Steam'de var. Mac uyumlu.

2) Resmi Türkiye haritası yok. Edirne, Tekirdağ ve İstanbul'u içeren Road to Black Sea DLC'si var. İstanbul oyun içindeki en büyük şehirlerden biri. Belki de en büyüğü. Ama sadece bu DLC'yi almak anlamlı değil. Bu bölgeden orta Avrupa'ya gidebilmek için Going East DLC'sinin de alınması lazım. Yoksa arada bağlantı olmuyor. Alacaksan şu an indirim var.

3) ben Dualshock ile oynuyorum. Ama ben en popüler direksiyon setleri G29 ve G920
  • himmet dayi  (11.05.21 08:10:17 ~ 12.05.21 10:07:34) 
teşekkürler cevaplara.


@himmet dayı

bende ps5 var. dualsense'ler de pc veya mac'lerde çalışıyor mu? ya da siz dualshock için ne yaptınız?
  • la traviata  (11.05.21 11:48:06) 
DualShock için kablo ile USB girişinden PC'ye bağlıyorum. Herhangi bir şey yapmama gerek kalmıyor. Oyun direkt tanıyor. DualSense'i de görecektir.

Bluetooth ile denemedim hiç ama onla da olur kesin. Bluetooth ile telefona bile bağlanıyor DualShock çünkü.

Detaylar şurada var: www.techradar.com
  • himmet dayi  (11.05.21 11:52:01 ~ 11:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.