[]

Amerika walmart'tan bebek maması alsam bir arkadaş da bana gönderse

Merhaba, mamaya ihtiyacımız var ve içerik olarak doktorumuzun tavsiye ettiği mama amerika'da satılıyor. Bu mama şu anda sadece walmart'ta satılıyor. o da istanbul'a göndermiyor. amazon'da ise stok dışı.

Ben alıp sizin adresinize göndersem siz kargoya verseniz ben size westernunion'la kargo ücretini ödesem

yardım etmek isteyen çıkar mı?

 
Bulgaristana gönderiliyorsa bana gönder ben türkiyeden sana gönderirim.


  • duptıs  (10.05.21 23:51:18) 
@duptıs çok sağol ama sadece Amerika’ya gönderiyor site.


  • iddaaci  (11.05.21 00:23:39) 
ben gonderebilirim ama gumrukten gecer mi emin misiniz ? dhl arayip sorun onlar biliyor mevzuati. ama % 99 gumrukten gecmez bence.

size onerim amerikada yasayan turkler gibi fb da sayfalar var, oralara yazin. adrese gonderirsiniz valizine koyup getirir birisi. mutlaka yardimci olan cikacaktir, boyle duyurular goruyorum ve getiriyor insanlar.

ama dedigim gibi ben kargoda yaparim gumruk mevzuatini ogrenirseniz.

doktor recetesi ile gumrukten geciyor olabilir onu sorun
  • oscar  (11.05.21 08:19:56) 
@oscar verdiğiniz bilgiler ve yardım etme isteğinizden dolayı teşekkür ederim. Dhl’yi aradım. Gümrüğe bağlandım. %100 takılır dedi. Dediğiniz gibi. En iyisi gelecek olanlardan rica etmek.


  • iddaaci  (11.05.21 17:21:03) 
recete ile de takilir mi onu sordunuz mu ?

Bu durumda dedigim gibi, amerikada yasayan turkller, ny da yasayan turkler, turks in houston gibi gruplae var. oraya yazin, konu bebek olunca mutlkaa yardim eden cikar.

Haziran da benim de gelme durumum var, ben unutursam 10 haziran gibi bana da mesaj atin.
  • oscar  (11.05.21 20:28:55) 
@oscar reçete ile de takılır dedi. sorun yaşıyorlarmış hep.


  • iddaaci  (11.05.21 21:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.