[]

Iddia Cifte Sans Oranlari Neden Sacma ?

Soru baslikta. Ornek bjk-karagumruk maci, 0 orani 4.75, 2 orani 6.5, 02 cifte sans 2.55
Yani 1200 lira 0, 800 lira 2 oynasam ayri ayri, 3700 lira veya 3200 lira kar ediyorum. 2000 lirayla direkt 02 oynasam 3100 lira kar ediyorum. Bu sartlarda neden 02 oynasin insanlar ?



 
Birden fazla maçlı kuponlarda 0 ve 2'yi ayrı ayrı eklemek mümkün.

Eski kuponda 0 ve 2'yi aynı anda işaretliyordunuz ama çifte şansı seçmiyordunuz. Böylece kupon bedeli (ödeyeceğiniz para) ikiye katlanıyor ama tek kupon üzerinden maç sonucu 0 da bitse 2 de bitse ilgili oranla çarpılmış şekilde kupon tutuyor. Yeni kupon çok değişik geldi. Hala aynı şekilde mi işaretleme yapılıyor bilmiyorum.

Bir maçı ayrı ayrı satırlara 0 ve 2 olarak yazmanın zaten mantığı yok. Kupon başlamadan yatmış demektir. Asıl kısıt bir maçın hem maç sonucu için hem gol sayısı için ya da ilk yarı sonucu için yazamamak. Onun bu konuyla alakası yok zaten.

Asıl soruya gelecek olursak iddaa'nın çakallığı. Senin yaptığın hesabı yapamayacak insanlar 02ç oynuyor. Böylece iddaa daha fazla kâr ediyor.
  • himmet dayi  (10.05.21 21:48:47 ~ 21:49:28) 
Bu kadar akıllı biri olarak iddianın saçma oranlarında oynamamanız gerektiğini bilmelisiniz.


  • joepiscopo  (11.05.21 12:05:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.