[]

Olimpos otel tavsiyesi

19 mayıs tatilinde gidilecek, var mı şurda kalın diyecegilceğiniz yer?
Kadir's tree oteli buldum ama iyi yorumlarda çok kötü yorumlarda bilemedim.

Teşekkürler.

 
zeytin bungalowda kaldık ortam iyiydi. orda daha çok bungalowlar var


  • jelly bear  (10.05.21 21:16:43) 
kadirin yeri en popüler olandır ama popüler olduğu için kalabalıktır da. gerçi pandemide öyle mi olur çok bilemiyorum. burada daha çok amacınız önemli. eğer diğer gençlerle sosyalleşmek yeni insanlar tanımak istiyorsanız kadirin yerine gidebilirsiniz. pişman olmazsınız da.

yok biz birbirimize yeteriz. sosyallik için değil kafa dinlemek amacımız, birbirimizle vakit geçirmek istiyoruz derseniz diğerlerini deneyebilirsiniz. benim kaldığım yerin adı orange'dı yıllar önce yanlış hatırlamıyorsam. oldukça başarılı bir yerdi. denize de yakındı o sebeple tercih etmiştim daha çok. son derece misafirperver bir aile yönetiyordu. yemek saatleri vardı normalde ama bir kere gece gelmiştik mesela, sizin karnınız açtır şimdi durun size atıştıracak bir şeyler hazırlayayım diyip baya baya iki kişi için sofra kurmuştu.

kısacası ne istediğiniz önemli daha çok. eğlenmeye ve yeni insanlarla tanışmaya gidiyoruz derseniz kadirin yeri. amacınız bu değilse diğerleri.
  • syozkn  (10.05.21 21:58:04) 
yukarıdaki önerilere katılmakla beraber, ücret konusunda oraya gidip gezerek pazarlık yapınca her seferinde kara geçiyorum. bu mevsimde zaten mekanlar tam dolu olamaz.

ikinci husus denize yakın olması ve arabayla gidiyorsanız arabanızı park edecek yerinin olmasına dikkat edin.
  • bugisme  (10.05.21 22:26:42) 
simurg evleri


  • lesmiserables  (10.05.21 22:30:21) 
Rezervasyon yapıp da gideceksen iki üç defa ara ve teyit et. Ben de eskiden gidenlerdenim, rezervasyon yaptirip gitmistim. Oraya vardığımda böyle böyle aramiştım demiştim, tek odalı için. Not almamış, kendi kafasına göre iki kişilik yeri vermişti. Tabi parasını da fazla ödemiştim. Yanılmıyorsam Kadir'in yeriydi bir de.


  • evimin paspasi  (10.05.21 22:50:44) 
çıralı'ya da bakabilirsin. ben olimpos'tan daha çok sevdim. simge pansiyon'da kaldık. mis gibiydi.


  • scudman1  (10.05.21 23:10:04) 
çıralı keyif pansiyondan çok memnun kaldım, fiyatı gayet makuldu... olympostan daha güzel bence


  • omonia  (10.05.21 23:28:56) 
Kadir'in yeri oradaki en canlı isletme5. Sahile nispeten yakın, kendi marketi ve çardakları da olan korsan pansiyon vardı. Biz memnun kalmıştım. Bi tane de adresan'da var korsan. Olympos'ta olan bu bahsettiğim.


  • baal  (11.05.21 16:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.