[]

çene botoksu

tam kapanmadan sonra bundan yaptırmak istiyorum. ancak şimdi dişçiye gittiğimde bu sebeple iki dişimi kırdığım biri kurtarılacak aşamayı geçtiği için implant vs gerektiğini söyleyecek. bi de gömük 20lik de zorlamaya başladı tekrar. muhakkak başka şeyler de vardır nerden baksanız 2 yıldır dişçiye gidemedim. son gittiğimde söylenenler bunlar. bu aşamada botoksu yaptırıp gerisini sonraya bırakmak istiyorum. neyse uzattım yakınlarda istanbulda bunu yaptıran memnun kalan var mı? kaça mal oldu, nerede gibi sorularım var.




 
diş sıkmasına sebep varsa önce o sebep ortadan kaldırılmalı. botoks sebep ile ilgili değil, sonuç ile ilgili bir işlem.

2-3 sene devamlı botoks yaptırmak gerekiyor kasları regüle etmek için. onun yerine belki de sebep basit şekilde ortadan kalkınca diş sıkmanız da geçecektir...

edit: literatürde geçen 4-6 aylık periyotlarla 4-6 kez yaptırma ile kasta kalıcılık olabileceği. araya çok zaman girmesi uzun dönem başarıda etkisiz.

uygulama fiyatları değişken. botoksun(dysport) flakonu 1000 tl oldu zaten. uygulaması hariç. çok ucuz yere gitmeyin, maliyetini kurtarmaz, kurtarıyorsa da başka iş vardır.
  • bir ileti paylastim  (10.05.21 12:53:12 ~ 13:26:43) 
çok uzun zamandır sıkıyorum, herhangi bir yöntem değiştirmedi. en sakin dönemde bile sıkıyorum. o yüzden kas unutması için bir süre botox yaptırayım diyorum dediğiniz gibi bir kaç kere. flakon bir uygulama için yeterli mi yoksa birden fazla mı kullanılması gerekir?


  • red g  (10.05.21 13:09:27) 
yeterli olur diye düşünüyorum kendi tecrübelerimden. ben çeneme yaptırdım. aile dostumuzun kliniğine gidiyorum iki seferdir yaptırmak için. yapan doktor bir flakonun artacağını istersem yüzümde başka noktalara da uygulama yapılabileceğini söylemişti başlamadan. çeneye yapılan işlem bittiğinde alın çizgime, kaş ortasına ve sol kaşımda bir yere (çok çatıyordum) yaptı. daha artmış bile olabilir çünkü kaz ayağı bölgesine de yapalım dedi, ben istemedim.

ben gece plağı falan da denedim ama çözüm olmamıştı. sanırım 5-6 ay oldu ben yaptıralı, emin değilim, bayağı rahattım. şu an kötü bir dönemden geçiyorum tekrar sıkmaya başladığımı fark ettim özellikle uykumda. bu noktada ilk cevapta verilen öneri çok doğru. sebep ortadan kalkmadığı sürece bu diş sıkma geri dönüyor.
belki de daha sık yaptırmak gerekiyordur. ben ilkini 2019'da yaptırmıştım. arada bayağı zaman var.
  • irene  (10.05.21 13:22:39) 
dysport flakonda 150 ünite var. masseter başına 25-30 ünite yapılıyor. yani toplamda 50-60 ünite kullanılıyor. kalanı da maalesef 24 saat içinde tüketilmesi ya da çöpe atılması öneriliyor. o yüzden sürüm olan bir yerde görece ucuza mal edilebilir.

stres sıkmak için başlıca faktör ama ağız içinde erken değen diş varsa, tek taraflı çiğneme varsa vb. durumlar da bariz diş sıkma sebebi ve bu düzeltilmedikçe botoks sadece halının altına süpürmek.
  • bir ileti paylastim  (10.05.21 13:25:09) 
bir arkadasim surekli yaptiriyor, inanilmaz sikip verdikleri plaklari bile kiriyordu geceleri. cok memnun, medikal sikma gibi bir sikinti varsa yaptirin derim.


  • dimanche  (10.05.21 17:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.