[]

Gürültü yapan üst kat komşuya ne yapılabilir

Siteye taşınalı 4-5 ay oldu üst komşu ilk geldiğimiz aylarda gece 12-2 arası tadilat yapıyordu ses çıkarmadık tadilatı bitti bir ara gayet sessizdi ama ramazan başladığından beri özellikle gece çok gürültü yapıyor. Evde yürürken güm güm ses çıkıyor bizim daire sallanıyor resmen. Bu hafta iki kere birisi gece 12 de diğeri 1.30 da olmak üzere tayır tayır ev süpürdü eşyaları sürüyerek oradan orada çekti üstüne dün bu süpürme olayından sonra sahura doğru yine evde tadilat benzeri bir şeyler yaptılar çivi çakma sesleri geldi. Bir kaç saat uyuyabildim sabah 7 de yine üst kattakilerin kapı çarpma sesi ile uyandım 5 dakika içinde 4 kere oda değiştirilip kapı mı çarpılır Allah aşkına? Tavana vuruyoruz dikkate almıyorlar hem kiracı olduğumuz için hem de evdeki aile babası dağ ayısı olduğu için kendileri ile yüz yüze gelip uyarmak istemiyoruz bunlar gece bir daha elektrik süpürgesi çalıştırdığında güvenliği arasak gelip uyarırlar mı? Bu dağ ayısı bize sarar mı şikayet ettiğimiz için?




 
Dağ ayıları eğitilemez. Kısa vadede çözüm arayışı olumlu sonuç veriyor görünse de uzun vadede tamamen kurtulmanın tek yolu taşınmak.


  • himmet dayi  (10.05.21 09:18:32) 
Sen o üstten gürültü işini bana sor da nasıl çözüm üretileceğini henüz bulamadım. Sabah 6- 7de süpürge sesi ile uyanıyoruz, evlerinde halı yok ve süpürgenin ucunu ahşap parkeye sürte sürte süpürüyor. günde en az 3 kere süpürge tutuluyor. Saat mevhumları yok, gecesi gündüzü yok. 2 tane de küçük çocuk var sürekli oradan oraya koşuyorlar. Kadınla adam da sürekli birbiriyle kavga ediyor, kavga bitince süpürge tutuluyor. Bu kavga seslerinden sonra kapıyı çalıp gürültü yapmayın desem beni de döverler. Saygılar.


  • Kahir ekseriyet  (10.05.21 09:37:47) 
site güvenliğine haber vermek lazım

bizim sitede ara ara sağa sola duyuru asılıyor. "haftaiçi ve cumartesi günü mesai saatleri haricinde tadilat yapmak , süpürge açmak ve benzeri ses yapan işler yasaktır" gibisinden
  • co2s2  (10.05.21 14:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.