[]

apple store ürün değişimi hakkında

arkadaşlar benime limde 2017 model bir iPad Pro var. ürünün garantisi sona erdi zaten ve ekranda küçük bir piksel problemi baş gösterdi geçen gün. hani dikkat etmesen farketmezsin bile. her neyse , iPad'lerde ekran değişimi yapılmıyor ve ürün eğiştiriliyor. burada ben tamire götürdüğümde karşılaşalım ücrete dair applein sitesinde bir pusula yer almakta. ancak yeni cihazlar için daha yüksek bir tutardan bahsediliyor. değişimde bana halen üretilmeyen bir iPad 10,5 inç mi verecekler bu ücret karşılığında, bu işlerden anlayan biri var mdırı?




 
evet üretilmeyen modelden, sizin ipad’inizden verecekler. onun da bir fiyatı vardır, servise danışın.


  • avianthem  (10.05.21 11:18:03) 
benim bildiğim kadarıyla bu tarz ürün değişimlerinde apple "refurbished" ürünler veriyor. yani bir arıza nedeniyle geri alınmış, arızası ve kozmetik problemleri giderilmiş, pili değiştirilmiş ürünler. tamamen sıfır ürün vermeyecekler.

size ne zaman üretildiği belli olmayan bir ürün verecekler.

ben 2 kere, tanıdıklarım da 3-4 kere böyle ürünler aldık. problemsiz çalıştılar.
  • co2s2  (10.05.21 14:58:45) 
O zaman şu an neredeyse farkedilemeyecek bir hataya sahip cihazımla devam diyorum çünkü o kadar paraya değmez benim açımdan, sıfır verilmeyecekse. Cihazım çok temiz aynı zamanda. Dikkatli bakıp araştırırsan anca iğne ucu kadar bir yer bulabilirsin ekran probleminde de.

Bilgi için teşekkürler boşa gerçekleşecek bir işlemden kurtardınız.
  • eksisozlukokuryazari  (10.05.21 15:50:53) 
eger uretilmeyen/stokta kalmayan bir model ise halen uretilen bir ust modelini verirler. bu biraz sans isi.

refurbished degil swap cihaz veriyorlar. yani sifir ama kutusuz.

eger sorun sadece pikselse ve ortada bi yerde degilse hic degmez.
  • yoggi  (11.05.21 00:21:46) 
@yoggi eğer dediğiniz gibi üretimde olan devamı niteliğindeki cihazı vermeleri söz konusu ise o zaman bunu düşünebilirim. Net midir bu bilgi?


  • eksisozlukokuryazari  (11.05.21 13:50:41) 
eski Apple Care calisaniyim. bilgi net ama ne olacagi net degil.

cihaz servise aliniyorsa ve degisim istenirse ayni model yoksa ust model verilir. servise de sorabilirsiniz bunu hatta Apple'i arayip onlara da.
  • yoggi  (11.05.21 21:22:15 ~ 21:22:42) 
Onlar ürünün refurbished olup olmayacağı konusunda bilgi verirler mi? Bir de sitede yer alan garanti dışı tamir ücreti tamiri mümkün olmayan ve değişim kararı alınan ürünlerde değişiklik gösteriyor mu. Mesela 3 buçuk bin TL gibi bir fiyat var orada. Güncel satılan iPad Pro 8 buçuk bin TL. Devamı niteliğindeki ürün için karlı bir değişim müşteri açısından. Hatta suistimal edenler de olur.


  • eksisozlukokuryazari  (12.05.21 00:33:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.