[]

Tiner kokusu ,oje kokusu sevmenin beşiktaşlılıkla alakası

Nedir? Sözlükteki en sevilen pis koku başlığında millet oje,tiner,benzim falan yazıp beşiktaşlı olduğum için sevmiyorum vs. yazmış. Mevzu ne tam olarak




 
diğer takımlar beşiktaş taraftarının hayalci yönünü aşağılamak için tinerci diyorlar özetle, en ucuz kafa yapan madde de tiner olduğu için bir de alt kültür üzerinden aşağılamaya çalışıyorlar fakat gördüğün gibi beşiktaşlılar bu tinerci lakabını benimseyip sahiplenip bu sarkazmı boşa düşürüyor :)

beşiktaş taraftar profili olarak alt orta kültürü severek benimser işçidir esnaftır tinercidir sokaktır

edit: ben güzellediğim için maça gelmiyor sosyoloji bu, yüksek tipler formula 1 izleyebilir
  • freebird5406_2  (09.05.21 19:39:35 ~ 20:21:08) 
Covidden önce beşiktaş maçında kale arkasında buram buram tiner kokusu alıyordum. Önümdeki çocuktan geliyormuş biri gitmiş şikayet etmiş polis geldi çıkardı, biletsizmiş zaten bi şekilde kapıdaki polislerden geçmiş.

Özetle beşiktaşın gerçekten tinerci taraftar kitlesi var.
  • mg3929  (09.05.21 19:42:45) 
Beşiktaş taraftar grubu çarşı içinde tinerci tayfa vardır. Azdır çoktur orası ayrı ama semtin tinercileri de dahil olur o gruba, bu yüzden öyle deniyor.


  • Jux  (09.05.21 19:49:45) 
Beşiktaş maçına gittiğinizde bu tip neden yaşadığı belli olmayan tinercilerle hapçılarla karşılaşma olasılığınız çok yüksektir. Maç izlerken karşılaşmasanız ya otobüste ya vapurda ya da sokakta yürürken kendi halindeki insanlara salça olurken görürsünüz.

Bunlar İnönü'ye yürüyerek 20 dakikalık mesafede senelerde oturmama rağmen maça gitmeme sebeplerimdendir. Bu düşük tiplerin "alt kültür ehehe" diye güzellenmesi yüzünden artık orta direk taraftar maça gitmiyor.
  • bruce mclaren  (09.05.21 19:58:43) 
Bence biraz Beşiktaş Çarşı ile ilgili. Çarşı derken taraftar grubundan bahsetmiyorum, semtten bahsediyorum. Bir BJK maçı öncesi bir gidin. Herkes, istisnasız herkes demlenir :D
Dünyanın en güzel semti yemin ederim.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (09.05.21 20:08:12) 
gerçek tinercilerle alakalı. mecazi bir söylem değil. bugünlerde çok dile dolandı tabii o ayrı.


  • bohr atom modeli  (10.05.21 00:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.