[]

evin ortasındaki şu tümseği en temiz nasıl rampa haline getirebilirim

akıllı süpürge almak istiyorum ama şu ortadaki evin diğer yarısına bağlanan kapıda bir tümsek var, ben kiracıyım çıkarken de temiz bir şekilde sökebileceğim bir yöntem arıyorum, alçı düşündüm ama basa basa çatlayacak bi süre sonra

i.ibb.co
i.ibb.co
i.ibb.co

 
arkadaşım şöyle yaptı,
bir mermer aldı. rampalı. diğer tarafı çıkıntı ile aynı boy. o çıkıntının yanına yerleştirdi. robotu oradan çıkıyor.
umarım anlatabilmişimdir. ahşaptan böyle bir rampa yapan da görmüştüm. yerinden oynamaması için malzemenin ağır olması ya da geçici de olsa yapıştırılması lazım.
  • lovemyself  (09.05.21 18:07:11) 
bir de, o kilimi robotu her çalıştırdığınızda kaldıracaksınız. normal elektrik süpürgesi gibi kilim dolanıyor ayağına. püsküllere de takılıyor ama sizin püsküller fazla uzun değil, umarım sorun olmaz. halılarının püsküllerini kesen çok kişi tanıyorum :)


  • lovemyself  (09.05.21 18:08:50) 
püskülleri çözeriz ya değiştiririm kilimi veya overlock falan yaparım


  • nahtoderfahrung  (09.05.21 18:36:24) 
mermerciye oraya eğimli şekilde oturacak şekilde mermer parça kestirip silikonla yapıştırabilirsin. altına destek olsun diye 3-4 yerden destek parçasıda kestirebilirisin mermerciye.
çıkarken çıkartmasan bile olur

  • aslindasorunumpsikolojik  (10.05.21 00:31:33) 
(git: erenparke.com )

şunlar işinizi görmez mi? makinanın yüzde kaç eğime kadar çalıştığını bilmiyorum ama en geniş olanlarından 3-5 liralık bir süpürgelik (eşik çıtası, profili.. her neyse) alıp altına silikonu basın, bakın bakalım işe yarıyor mu. en azından daha maliyetli bir şey yapmadan önce denenebilir.
taşınacağınız zaman isterseniz kolaylıkla sökersiniz.
  • semyasa  (10.05.21 01:16:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.