[]

Kedilerde Sarılık

İleri derece sarılık olan bir kedi vardı. Bu minnoşun iştahı iyiydi. Sonra veterinerde kaldı. Veterinerden çıktıktan sonra daha kötüye gitti. Acaba ihmal olabilir mi? Yoksa zaten ilaçlar bir işe yaramayacaktıda ondan mı böyle oldu?
Aynı zamanda kansızlık parazit ve tümör de varmış.

Veterinerden çıkardıktan sonra geri yerine bıraktık. eskisine göre kötüydü. Ama yine de yürüyordu. Yemek yiyordu. 2 gün sonra sabah baygın yatırıyormuş yerde. Akşama doğru da öldü. Böyle iyiyken birden ölürler mi sarılık karaciğer yetmezliğinde?

 
keşke tedaviye devam etseydiniz ama tümör ne olurdu bilemem tabii.
veteriner sokak kedisi diye çok ilgilenmemiş ya da genel olarak kötü bir veteriner olabilir.

anlattıklarınız "birden" olan şeyler değil ki.
hayvancık hastaymış, yavaş yavaş ölmüş.
üstelik çok hastaymış, keşke birden ölseymiş.
  • blatta hiberna  (09.05.21 09:36:34 ~ 09:36:53) 
veteriner 7/24, öyle olmasa bile klinik personelinin tüm çalışma saatleri dâhilinde hayvanların bakım gördüğü bir yerdir. söz konusu veterinerde doğru tedaviyi görüp görmemesinden bağımsız olarak, ağır hasta bir hayvanın her daim ilaç pompalanabilecek bir ortamdan çıktıktan sonra kötülemesi çok sık rastlanan bir olay maalesef. organ yetmezliği de en bariz ölüm nedenlerinden biridir zaten; kalp, böbrek, karaciğer. veterinere yönelik hususi bir şüpheniz yoksa elinizden geleni yapmışsınız gibi görünüyor.


  • bir garip melek  (09.05.21 21:39:17) 
Ben de pek veteriner hatası olduğunu düşünmüyorum. Sarılık ters giderse hızla fip'e dönebiliyor. Fip de çok çabuk öldürüyor zaten. Bu tür hayvanların ölüsünü de ya kireçle gömmek ya da veterinerlerin tıbbi atığına vermek gerekiyor.

Yaralı hasta sokak hayvanlarını yakalıyor tedavi ettiriyorum. Benzer şeyler çok başıma geliyor.
  • one minute  (14.05.21 16:13:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.