[]

elon musk ve coin

bunların ilişkisi ne? ne oldu da adam spekülatör oldu? ve bu yasak değil mi? bu kadar insan neden bir adamın dediğiyle sanal bir şey alıyor?




 
seyler.eksisozluk.com

Yasak değil mi?
Hayır değil. Krioto borsalar için herhangi bir denetleme yok menkul kıymet borsaları gibi.

Son soru: Sanal para ya da başka herhangi bir yatırım aracının fiyatı alım algısı oluştuğu zaman artar. Elon Musk'in bir tiwit'i yatırımcılar arasında "şimdi herkes alır, ben de alayım" düşüncesi yayar. Dolayısıyla ilgili yatırım aracına talep artar. Talep artar ise fiyat yükselir. Arz-Talep dengesi. Olay bundan ibaret.
  • himmet dayi  (09.05.21 08:00:48) 
Valla bu adam hep böyleydi. Gerçi şimdi bunu yazınca sanki çocukluğundan beri biliyormuşum gibi bir mana çıktı da demek istediğim sürekli bir manipülasyon ve kandırma olayı vardı adamda. Bitcoin olayları ile de artık açık açık yapmaya başladı.

"Millet niye dinliyor?" sorusunun cevabı da çünkü millet söylenene değil söylene bakma gibi saçma bir şeyden muzdarip. 'X diyorsa doğrudur" olayları her yerde kendisini gösteriyor. Burda da neyin ne olduğunu bilmeyenler, "musk dediyse vardir bildiği, adam milyoner sonuçta" diye düşünüp gidip dediğini yapıyor.
  • j r r tolkien hayrani  (09.05.21 13:16:09) 
Akla çiftlik bank geliyor ve bu da onun küresel boyutu sanırım.
Bir ülke başkanı kadar öne çıkıyor son zamanlarda kendisi.
Kanunsuz suç olmadığı ilkesi gereği sanal para meselesinde bir yaptırım da olmuyor. Ülkeler ve bazı markaların da kendi paralarını çıkarma konusunda çalışmaları var.
Böyle olursa doların rezerv para olmakatan çıkması da söz konusu ki bu ABD için tamamen tehlike.

vergisiz kazanırken sevinen oluyor da, kaybedince üzülmek burada anlamsız.

durum böyle sanki,
i.hizliresim.com
ya da körler ülkesinde tek gözü gören kimsenin hali.. ikisi de aynı şey. İnsanlar her ne olursa olsun kazanç uğruna arka planı sorgulamıyorlar. durum bu
  • Erva  (09.05.21 14:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.