[]

bira göbeği

yaklaşık 10 senedir düzenli alkol kullanıyorum. son birkaç senedir ise bira içmediğim gün sayısı sayılı. bira içmekten kastım da günde en az 5 tane.

şu an iki ayaklı dubayım. bira göbeği erimez diyorlar ama yine de işin uzmanlarına sorayım dedim.


 
Erir yeaaaaa... (Seninle aynı durumdayım)


  • new day new life  (09.05.21 05:43:54) 
birayi birakarak baslayabilirsin :D


  • baldur2  (09.05.21 06:48:17 ~ 06:48:26) 
"en az" beşse ve "bir anda kesemem" diyorsanız bari ikiye falan düşürün, o bile fark yaratabilir.


  • blatta hiberna  (09.05.21 09:38:21) 
O göbek benim bildiğim kadarıyla biradan değil yanında yediğin yemeklerden oluyor. Yani birayı bırakmayacaksanız yanında yemeyi bırakın. Öncesinde de çok yağlı şeyler yememiş olun ve mideniz biraz boş olsun. Sonrasında da yemek yemeyin. Bunun yanında zaten biraz egzersiz biraz sağlıklı beslenme yapılırsa neden erimesin ki? Diyetisyen değilim ama faydasını görürsün gibi.

Yukarıda kalorisi yazılmış. alkol tabi ki çok kalorili ama protein değil karb değil yağ değil vücutta depolanan bir kalori değil. Zehir gibi vücut onu hemen sindirmeye çalıştığı için yanında öncesinde sonrasında yediklerini her zamanki gibi sindiremiyor onlar da göbek vs olarak kalıyor.

Ben kilo verdiğim sırada kalori sayıyordum mesela ve çok içmeme rağmen tartıya yansımasını görmüyordum. Hatta düşünüyorum bir dönem her gün içtiğim zamanlarımız vardı kimsede kilo problemi yoktu mantıklı düşününce yani o kadar kalori depolanan kalori olsa hepimizin kilolu olması lazımdı.
  • turkce konusan uzayli  (09.05.21 11:58:31) 
Alkol kilo aldırmaz, yanında yediklerin kilo aldırır geyiği külliyen yalan. Alkol karaciğerde sitratı arttırır. Sitrat da yağ asidi sentezini arttırır. Yani siz kalorisi 0 bir alkol tüketseniz, yanında da hiç bir şey yemezseniz bile vücudunuzdaki yağlanma artıyor. İnsan metabolizması çok kompleks bir yapı. Öyle aldığın kaloriden fazlasını yakarsan kilo almazsınla açıklanacak bir yapı değil.


  • alisamadim  (09.05.21 13:05:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.