[]

Sokağa çıkma kısıtlamasını delmek? :(

Acil bir işim için bir yere gitmem gerekiyor. Sokağa çıkma iznim yok, toplu taşıma veya taksi kullanacağım, sıkıntı olur mu? Hastaneden randevu aldım fake ama sadece bir sms gönderdiler güvenilir gelmedi. Bir de hastaneye gitmeyeceğim, dönüş yolunda çevirirlerse kayıt göster falan diyorlar mı? Çok gerildim.




 
Sokağa çıkmak sıkıntı olmasa biz deli miyiz evde oturalım 3 hafta. Sıkıntı yaratır. Bi kere covid olabilirsin mesela, en büyük problem bu. Bunu göze alıyorsan çıkabilirsin. Covid'i saymazsak en kötü ihtimalle ceza yersin.


  • himmet dayi  (08.05.21 22:35:58) 
atıyorum; randevuyu dörde aldıysanız, iki buçukta çıkıp üç buçuğa kadar halledin işinizi. dönüşte sorarlarsa gidiyorum dersiniz. giderken sorarlarsa da gidiyorum dersiniz sıkıntı olmaz :)


  • rose parks  (08.05.21 22:36:27) 
Maslak’tan Avcılar’a gittim geldim. Bir polis bile görmedim. Randevum var dersin olur biter.


  • zoghurt  (08.05.21 22:39:44) 
@rose parks ama yol olarak dönüş yolunda olacağım ya dönüşte, ikametime vs bakarlarsa anlaşılır :(

@himmet dayi biraz acil bir durum maalesef. Bir de benim gördüğüm insanlar hep çıkıyorlar sokaklar doluymuş ama anlamadım nasıl çıkıyorlar :/
  • anneboleyn  (08.05.21 22:39:48) 
istanbul için konuşuyorum kısıtlama falan görmüyorum ben trafik dolu heryer açık yakalanma işi şans toplu ulaşımla gidersen bence yakalanma şansın azalır.


  • basond  (08.05.21 22:42:50) 
Taksiyi çevirirler mi acaba?


  • anneboleyn  (08.05.21 22:43:39) 
bugün gölbaşından çukurambara gittim geldim çevirme olmadı


  • spacevan  (08.05.21 22:46:48) 
Taksi çevirmede kesin durdurulur.


  • han20  (08.05.21 22:48:06) 
taksiler çevirmelerde durduluyor.
polisler ikametgahınıza bakmaz, çünkü resmi ikematgahınızda oturmak zorunda değilsiniz.

  • nuisance  (08.05.21 23:52:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.