[]

apartmanın kedisinin doğum yapması

apartmanımızın bahçesinde bir kedimiz vardı yaklaşık 1 senedir. yuva falan da yaptık, bahçede ama yuvasında yaşıyor. mama falan veriyoruz. dün itibariyle 5 tane bıcırık yavruladı ehehe.

hepsini yuvasında tutuyor. emziriyor gibi görünüyor. daha güvenli olacağını düşündüğümüz bir kutuya yerleştirmek istedik yavrularla beraber ama teker teker tutup yuvaya geri getirdi. maması sütü suyu tam şu anda ama yuvadan çıkıp yediğini de görmedim. yavruları kapmaya gelen başka kediler falan da oluyormuş.


bizim gelip geçerken kontrol etmek haricinde yapabileceğimiz başka bir şey var mıdır yeni doğum yapmış kedimizi ve yavrularını korumak adına. apartmanda bilgisi olan da olmadığı için ne yapacağımızı da bilmiyoruz.

serçe parmağım kadarlar lan yavrular ehehehe.

 
yavrulara başlarda çok temas etmeyin çünkü kokumuz yavrulara geçerse anne kedi yavrusunu tanımayıp yiyebiliyormuş (yakın zamanda başımıza geldi o nedenle söylemek istedim) bunun dışında anne kedi eger size güvenirse yavru kedileri birkac dakikalıgına sizin gözetiminize bırakıp tuvalet ihtiyacını halledebilir rahatlamış olur böylece.


  • someonewalksalone  (09.05.21 02:02:35) 
Yavrulara temas etmeyin +1, bir de mama su sut okudum, sut kedilere zararli sutu kaldirabilirsiz, onun yerine bu donemde daha saglikli mama vermenizde fayda olabilir, anne kedilere yavru kedi mamasi oneriliyor. Yavrular hareketlenemye baslayinca evden dusebilirler, anne cogunlukla yakinlarda oluyor zaten ama her ihtimale karsi evin alti bosluksa arada oraya bakip yavru dusup kalmis mi kontrol edebilirsiniz, ya da dusen yavru olursa geri tirmanabilsin diye ufak bir rampa yapabilirsiniz.


  • lyh  (09.05.21 03:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.