[]

0 araba almak

Merhaba, uzun uğraş sonunda sıfır araba alıyorum. Bayiye kaporasını verdim, haziranın ilk haftası aracı teslim edeceklerini söylediler. İlk kez 0 araba alıyorum bundan sonra süreç nasıl işliyor, nelere dikkat etmeliyim? Aracın devir işleri için vekalet istediler, bir sorun çıkmaz değil mi? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

(Daha önce bunla ilgili soru sorulmuştu ama mobilden girdiğim için aratamıyorum)


 
öncelikle hayırlı olsun.
benim duyduğum kadarı ile sıfır bile olsa firmalar bazı defolu araçları alıp ufak müdahalerler ile sıfır diye satıyorularmış. km sıfır ama bagajda sağda solda müdahale oluyormuş.

teslim alırken iyice bir sağına soluna bakmanızda fayda var.
  • duyurukullanıcısı  (08.05.21 19:45:47) 
Mart ortasında ben de aldım, alış vekaleti çıkartmıştım herhangi bir sıkıntı olmadı.(noterde talep edersen süreli de çıkartabilirsin) Vekalet çıkartmazsan tüm noter vs işleriyle senin uğraşman lazım. Paranın tamamını gönderirken açıklamaya arabanın tam ismini yazmaya dikkat etmeni öneririm. Ek olarak ödediğin hesap da direkt bayinin hesabıysa herhangi bir problemle karşılacağını zannetmiyorum


  • ao12  (08.05.21 19:47:15) 
soruya ceap değil ama google'daa şu aramayı yaparak ilgili sonuçlara ulaşabilirsiniz.

site:eksiduyuru.com 0 araç almak
  • hayaletimsi  (08.05.21 19:47:38) 
ilk işiniz iyi bir ekspertize gitmek olsun, rapor çıkarın çünkü araç bayiye gelene kadar hasar görebiliyor.

bayi istediyse vekalette sorun olmaz. onların plakacıları oluyor, plaka işlerinizi halledecektir. (özel karakterli plaka istiyorsanız kendiniz halletmelisiniz)

trafik sigortası ve isteğe bağlı kaskonuzu yaptırmayı unutmayın.
  • false pretension  (08.05.21 20:00:52) 
arabayi teslim alinca ilk isin bu arabanin sifir, ciziksiz ve boyasiz oldugunu ispatlamak icin expertize gitmen gerek.

biraz bos bir is gibi gorunebilir ama arkadasim sifir araba aldigini sandi ama sevkiyat zamani darbe almis ve boya ile kapatmislar ve sifir gibi satmislar.
  • buzz mavie  (08.05.21 20:06:26) 
Öncelikle hayırlı olsun, kart ayında aldım bende hiç expere falan gitmedim diğer arkadaşların dediği gibi.
Süreç şöyle oldu kapri dan sonra paranin hepsini gönderdim o sırada trafik sigortasını halletmistik, (plaka çıkmasına gerek yok) eğer özel plaka istiyorsan emineyete gitmek lazım yoksa sırada ne varsa artık. Sonra fatura ile notere gidip ruhsatı aldım. Ve süreç tamamlandı.

  • spacevan  (08.05.21 20:26:54) 
Sıkı bir tarcanlar takipçisi olarak diyorum ki Expere kesin git.


  • westblack  (08.05.21 20:53:19) 
Eksper olayını es geçme. Hatta bayiye de ki “ekspertize götüreceğim, araba 0 diyorsunuz. Eğer eksperde sıkıntı tespit edilirse eksper ücretini siz ödersiniz” şeklinde. Sonuçta ticaret bu. Onlar para kazanacak diye kazıklanmak zorunda değilsin. Zorunlu trafik sigortanı ve kaskonu mutlaka yaptır. Dünyanın binbir hali var...


  • silah taciri  (09.05.21 01:01:56) 
Hayırlı olsun, avukatlık vekaleti değil de özel işlem için vekalet olduğundan elinizde birkaç vesikalık olsun notere giderken. -2 ya da 3 idi-

Bunun dışında bu yaygın bir işlem olduğu için noterde zaten şablon üstünden adınıza araç satın alma ve trafik kayıt vs. işlemi yapılabileceğine dair bir yazıya sizin ve vekalet verdiğiniz kişinin bilgileri girilecek.
  • armagan abanuz  (09.05.21 01:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.