[]

içinizde erkek giyimi konusunda zevk sahibi biri var mı?

epey çalıştım çabaladım vucudumu güzel bir şekle soktum. yaş 32. boy 180. şimdi hiç bir kıyafetim olmuyor.

zevk sahibi de değilim. eşya da sevmiyorum.
o yüzden birer tane olmak üzere kıyafete ihtiyacım var. ayakkabıdan itibaren herşeyi dahil edebilirseniz süper olur.

ricam şu. şu tişörtler güzel demeyin ben seçemiyorum da işin kötüsü :(

bütçe de demeyin. kazancım da güzel bence. tarzın nasıl da demeyin. yoktu işte. üstümde yırtık tişörtle işe gidip geliyordum.

böyle herşey dahil set şeklinde satılan bir yer varsa ona tıklayıp alayım o da süper olur.

:(

 
deneme yanilma yontemiyle ogreneceksin, baska yolu yok.

bir de vucudun gercekten guzlese ne giydiginin cok onemi yok bence ahah.
  • hot potato  (07.05.21 18:51:31) 
üstad hafif v yaka siyah, beyaz, gri tişört,
mudo'daki yazlık keten gömleklerden birkaç tane,
fit kalıp kot pantolon + yine nispeten dar birkaç tane şort al gitsin.
  • roket adam  (07.05.21 19:08:51 ~ 19:08:58) 
instagramda boyle hesaplar var sanirim

www.instagram.com gibi

pinterest te de cok.
  • foster  (07.05.21 19:09:49) 
www.farfetch.com
www.farfetch.com
www.farfetch.com
Yukarıdaki linkte ki Eleventy, Kiton ve Brunello Cucinelli firmasının ürünlerine bak, tüm ürünlerin manken üzerinde fotoğrafları mevcut, gözüne hoş gelen tarzı, ürünleri belirledikten sonra benzer ürünlerin alınabilir fiyatlarda olanları için network, mango, zara, massimo dutti ve vakko outletlere bakabilirsin.
  • sealth  (07.05.21 19:12:04) 
Öncelikle yanlarında bir sürü cep olan pantolonlardan ve şortlardan uzak durmanı öneririm. Kimileri için kullanışlı olsalar da çok çirkinler.

Onun dışında üzerine ne tayt gibi ne de çok bol gelen bir kot ve bir kanvas pantolon alabilirsin. Pantolonda bu zamana kadar beyazı yakıştırdığım kimse olmadı, o yüzden beyazı tercih etmemeni öneririm. Kanvasta bej veya lacivert tercih edebilirsin, çünkü birçok şeyle uyum sağlıyorlar. Kot için griden uzak durduğun sürece sorun yok. Ha bir de kot pantolonda likra oranı yüksek olunca pantolon götü başı çabuk dağıtıyor. Eğer pantolonu üzerine giydiğinde sana fazla esnek gelirse bil ki çok geçmeden sağı solu sünecek.

Gömlek alırken mühendislik fakültesinde gezer gibi veya seattle'da grunge müzik yapıyor gibi kareli ağırlıklı şeylere değil de daha düz modellere yönelmeni öneririm. Gömlek dışında mutlaka birkaç tişörtün bulunsun. Şahsen ben karman çorman baskılı tişörtleri beğenmiyorum. Genelde basic veya ona yakın şeyleri tercih ediyorum.

Renkler konusunda yaza ve kışa göre tercihler yapabilirsin. Örneğin ben yazın daha açık renkleri tercih ederken kışın daha koyu giyiniyorum. Ruh halime etkisi olduğu gibi kışın yağmur çamur da üzerimde çok iz bırakmamış oluyor. Renk olayı biraz da cildin tonuyla alakalı, esmer misin beyaz mı o önemli. Aynaya baktığında sana hangi renklerin yakıştığını anlaman lazım.

Ayakkabı olayı biraz değişken. Açıkçası sürekli spor ayakkabı ile gezenlerden değilim. Özellikle büyük ve kaba duran spor ayakkabılardan hiç hoşlanmıyorum. Ergen işi gibi geliyorlar. Camper'ın ürettiği tarzda ayakkabıları daha çok beğeniyorum. Ama bu biraz hayat tarzıyla da alakalı. Sürekli aktif olan bir insan daha rahat giyinmeye yöneliyor haliyle. Ha yine de spor ayakkabı giyilecekse bile lütfen şu her yeri cart kırmızı olan ayakkabılardan giymeyin. Hatta o ayakkabılar toplatılıp yakılabilir, hiç itirazım olmaz. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
  • stronzo  (07.05.21 19:30:25) 
Bence polo yaka tisort guzel olabilir. Is ortaminda da duz tisorte gore daha derli toplu bir goruntu saglar.
Renk olayi tamamen size kalmis ama lacivert ve yesil cogu insana gider diye dusunuyorum. Mesela:

www.lufian.com
www.lufian.com

Ornek olsun diye bu markayi attim, butcenize gore daha iyilerine bakabilirsiniz.
  • pike  (07.05.21 20:04:10 ~ 20:08:27) 
  • okumakserbestbegenmeksart  (07.05.21 23:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.