[]

BtcTurk'un (varsa) bagimsiz denetim raporlarini yayinlamamasi

Selamlar duyuru ahalisi, thodex vakasindan sonra yerli borsalarda durum nedir diye dusunerek btcturk destege mail attim. ilk sorumu gecistirdiler, ikinci kez tekrar bagimsiz denetim rapolarini nereden gorebilecegimi sordum. ortada bir denetim varsa cikar raporunu yayinlarsin ancak verilen cevabi ekte gorebilirsiniz. BtcTurk hic kullanmadim, kullanmayi da dusunmuyorum. Sizin yorumunuz nedir?




 
Firmalar bağımsız denetim raporlarını yayınlamak zorunda değiller. Ayrıca firmayla yaptıkları anlaşma gereği raporu paylaşamıyor da olabilirler.

Ben Binance kullanıyorum.
  • roket adam  (07.05.21 17:42:56 ~ 17:43:19) 
Öncelikle parayı buralarda tutmayın. Fakat Binance vb. borsada tutmak da (serverlara, safu fund'a falan yatırım yapsalar bile) yine yüzde yüz garanti değil.

Tl'den kriptoya geçmek ve başka yere transfer etmek için yine en hızlı düzgün çalışanlardan biri Btcturk bence.

bilgibankasi.ito.org.tr
şuradan firma bilgilerini sorgulayabilirsiniz(ünvana göre. Btctürk->Eliptik yazılım olarak geçiyor). Paribu vb.'yi sorgularsınız.
  • nhk ni youkosu  (07.05.21 17:51:10 ~ 17:51:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.