[]

Yazın 50 derece olan yere klima tavsiyesi

Herkes Adana'yı bilir ama yazın hissedilen sıcaklığın 50 dereceye ulaştığı Aydın'da yaşıyorum.

Maalesef evimiz en üst katta yan dairemiz batıdan rüzgar alırken bizde yaprak kımıldamıyor.

Haliyle evin içi 40 dereceye ulaşıyor, duvarlar fırın taşından mı yapılmış bilmiyorum ama geceleri daha sıcak oluyor ev. Tavan ve duvarlar cayır cayır yanıyor.

Yazın hastanelik olma noktasına geliyorum ve evdeki 25 yıllık klima salonu 5 derece bile düşürmüyor.

Bütçemiz çok yüksek değil, en iyi - pahalı olanları muhtemelen alamayız. Peki ne önerirsiniz?

 
aydından bildiriyorum. ya baymak ya daikin alın.
baymak daikin'e göre daha ucuz, arkadaşlarda ve ailede var, herkes çok memnun. daikin almasaydık biz de baymak alacaktık. servisi de çok iyi, aynı gün gelip takıyorlar.

bizde daikin var, shera modeli, biz aldığımızda bin tl fark vardı aradı ama performansı süper, ayrıca elektrik faturasında da acayip fark yaratıyor. geçen sene yazın 1 haziranda çalışmaya başladı, 31 ağustosta kapattık. 3 ay boyunca arada hiç aç-kapa yapmadık, malum evden de çıkamayınca. üstelik de ev güney cephesine bakıyor. aylık 100 tl falan geldi fatura. bu sene daha çalışmadı, bakalım ne olacak son zamlardan sonra.
  • halanne  (07.05.21 17:24:17) 
nazilli cehenneminden bildiriyorum. mitsubishi fijusti daikin pahalı ama işin kralı orta segment evimde viesmann var mutlu eder 6 senedir kullanıyorum. baymaka yanaşmayın çok ses yapar. vestel vb alt seviye çok seslidir.


  • mikahakkinen  (07.05.21 18:48:23) 
ben de aydındayım. daikinin yan ürünü olefini de alabilirsiniz. bence bi daikin bayiine uğrayın. sakın vestel beko samsung vs onlara bulaşmayınız.


  • kafiyeolsundiyedegil  (07.05.21 20:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.