[]

tatile gideceğiniz zaman

kalacağınız oteli hangi siteden buluyorsunuz? rezervasyonu bu site üzerinden mi yapıyorsunuz, yoksa otele ayrıca ulaşıp mı süreci yürütüyorsunuz?




 
Ben bununla çok uğraşıyorum. Trivagodan hepsine toplu halde bakarim. Tek tek girip agoda, hotels.com, odamaxx vs bakarim. Begendigim bir yer olursa fiyatı yüksekse telefonla da arayıp sorarim. En son hicbirini tutmam diyomusum xd


  • abuzer  (07.05.21 16:40:50) 
en son otelz.com'dan tutmuştum. en ucuzu neredeyse oradan tutarım. telefon açıp otelin kendisinden de fiyat alırım.


  • sir gawain  (07.05.21 16:45:51) 
Nerden bulursam bulayım mutlaka otelin instagram hesabına ve orada çekilmiş instagram fotolarına bakarım.


  • suicides underground  (07.05.21 16:50:07) 
hotels.com
kaldigin her 10 gece icin 1 gece hak kazaniyorsun. benim kullanilmamis 6 gece hakkim var ornegin istersem hilton'da harcarim ister 50 liralik otelde

  • try again fail again fail better  (07.05.21 17:11:34) 
Tripadvisor, hotels.com vb. Siteler araştırıyorum. Karar verdiğim oteli arıyorum, anlaşmalı olduğu yerleri öğreniyorum, onları da arıyorum en ucuz olanı seçiyorum. Bu süreçte hem otelden, hem ets ve Jollytur üzerinden aldım. Oteline göre değişiyor.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (07.05.21 18:00:13) 
ets dışındakiler geçen sene tırtladı. ben jollytur'dan iademi tüketici mahkemesi yoluyla aylar sonra alabildim ( aynı otel daha ucuz diye jolly'den almıştım). bi daha bulaşmam bunlara.


  • alicandan  (07.05.21 18:17:13) 
Yurt dışı için Booking kullandım hep şimdiye kadar. Oteli aramakla falan uğraşmadan Booking üzerinden hallettim hepsini.

Yurt içinde Booking yasaklandıktan sonra Ets kullandım birkaç kez.

Bu arada fiyat farkına falan bakmak hiç aklıma gelmemişti ama Yunanistan’da tuttuğumuz odanın sahibi kadın “Booking’de odalarımız gereksiz pahalı, ben iptal edeyim de bana odanın kendi fiyatını öde” gibi çok iyi niyetli bir teklif yapmıştı. Tam olarak ne kadardı hatırlamıyorum ama böyle olunca 25-30 euro civarında fark etmişti galiba.
  • ms brownstone  (07.05.21 20:14:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.