[]

Doge

Alınır mı sizce kendi şahsi fikriniz "yt" olmayan.

Şu an 0,60 centlerde.


 
deneyimliysem, bilgisayar başından kalkmayacaksam, sırf yarın için yapılan spekülasyon uğruna alırdım çünkü iki gündür bu seviyeyi koruyor.
hacim biraz düştü sanki ama beklenti hâlâ var gibi.

yine de fazla risk almazdım ama.
yani bütçeme göre, "eğlencesine" bir şey alırdım.

"yatırım tavsiyesi değildir."
  • blatta hiberna  (07.05.21 15:57:54 ~ 15:59:20) 
bir gün fena patlayacağına kesin gözüyle bakılıyor. fitili ateşlenmiş bir bomba gibi, kimin elinde patlayacağı hala belli değil. çünkü piyasadaki coinlerin çoğu sahiplerinin elinde. adamlar ellerindeki dogecoin'in 10'da birini elinden çıkarmaya karar verse tüm piyasa sıçar. yani bir coin düşün ki batması abd'de oturan iki tane gözlüklü redditçi nerd'ün sabah kalkıp "bozdurayım ya artık yeter bu kadar" demesine bakıyor. bu şartlar altında dogecoin için al ya da alma önerisinde bulunmak saçma. illa alacaksan kaybetmeyi göze aldığın bir parayla al.


  • sir gawain  (07.05.21 16:42:54) 
1 lira olur bence. ytd. sacma sapan bir sey ama olacak gibi.


  • turbo sadık  (07.05.21 17:51:13) 
bence patlayacak ama bunu hiç kimse bilmiyor ve tahmin de edemiyor. onun yerine sağlam majör coinlerden alıp ufak ufak yükselmesini izlemek çok daha mantıklı.


  • candide  (07.05.21 17:51:50) 
alinmaz. yatirim tavsiyesidir. yukselir mi? evet yukselebilir ama git bahis yap sansin daha yuksek. su anda doge almak rulette tum parayi 0'a basmak gibi. kazanma ihtimalin var mi? evet var. ama cok dusuk.


  • crucio  (07.05.21 19:14:20) 
Bence 1$ı görmeden patlamaz. 2016'dan beri takip ettiğim insanlar hala tutuyor 1$ olacağına inanıyorlar. Bende var .15 civarından aldım tutuyorum şimdilik 80-90 cent bantına geldiğinde satıcam. Bundan önce hiçbir yatırım borsa girmedim, tamamen öylesine, yani YTD yazmadan olmaz


  • mirafiori  (07.05.21 21:33:40) 
geliyor gavurun kizi...


  • turbo sadık  (08.05.21 11:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.