[]

banka bakiye- kullanıalbilir bakiye farkı

merhaba,

garanti bankası müşterisiyim. hesapta 3000 tl para vardı. dün babam ameliyat olacağı için 127 bin civarı para gönderdi.

şimdi "bakiyem" 3000 "kullanılabilir bakiyem" 127 bin gözüküyor. bu ikisinin farkı nedir? ben bu yüksek tutarı hastaneye istediğim an verebilir miyim?

 
günlük transfer limitin yeterliyse gönderebilmen gerekiyor.


  • reanarchy  (07.05.21 13:40:17) 
hastaneye eft veya havale yoluyla gönderecekseniz günlük limitinizi yükseltmeniz gerekiyor. Son ana kalmadan önce o işi halledin mutlaka. Şube zorunluluğu vardı eft-havale limiti değiştirmek için. Belki şimdi pandemi-kapanma koşullarında bir kolaylık yapmışlardır. Bankanızın müşteri hizmetleri ile görüşmeniz faydalı olacaktır..


  • sahlanankoc  (07.05.21 13:54:05) 
Hesaba normalden yüksek miktarda para girişi olduğunda bankalar güvenlik alarmı veriyor ve hesabına gelen yüksek bakiyeyi bloke ediyor. Muhtemelen baban parayı gönderdikten sonra babanın bankası ondan teyit almaya çalıştı ama alamadı. Şu anda sen o parayı çekemezsin, transfer edemezsin. Önce kendi bankanı arayıp durumu öğren, ardından muhtemelen baban kendi bankasına "sıkıntı yok" onayı verecek. Evet, bazıları milyarlarla oynuyor ama bazılarının hesap hareketlerinde ise bankalar bir maaş kadar parayı şüpheli işlem olarak görüyor :) Bana oldu birkaç defa.


  • prole  (07.05.21 13:56:04) 
herkese çok teşekkürler, videolu görüşme ile günlük transfer limitimi yükselttim, ayrıca hesabım aynı zamanda yatrıım hesabı olduğu için o şekilde gözüküyormuş.

tekrar teşekkür ederim.
  • benaslinda  (07.05.21 14:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.