[]

Anne'ye biraz pahalıca anneler günü hediyesi ne alınabilir?

Çalışmaya yeni başladım sayılır. Anneme güzel bir şey almak istiyorum ama ne alsam bilemedim. Kafamda 750+-250 gibi bir para var. Heralde bu aralıkta kimseye hediye almadığım için pek :D. Aklınıza şık, ilginç, değişik, faydalı, güzel vb hediye fikirleri geliyor mu?




 
annenizi en iyi tanıyan sizsiniz.. ilgilerini düşünün :)


  • denizmaniaherif  (07.05.21 11:28:09) 
Yani ben annem çok yemek yapıyor ve tuz biber değirmenini döndürürken eli acıyor diye russell hobbs marka pilli değirmen aldım. basıyorsun vızzz akıtıyor:)
mutlu da oldu açıkçası.
düşünebilirsin belki.
  • wild honey suckle  (07.05.21 11:29:29) 
Annem kafayı temizlikle bozmuş biri olduğu için biraz işini kolaylaştırır diye robot süpürge aldık biz. Yalnız düşünürseniz bütçeyi biraz yükseltmeniz gerekir.

Bunun dışında Atasay, So Chic vs böyle zincir mağazalarda çok şık kol saatleri gördüm bakınırken. Benim aklımda saat vardı ama işini kolaylaştırır diye robot süpürgeye karar verdik.
  • ms brownstone  (07.05.21 11:49:18) 
Ben de saat kolye tadında bir şey arıyorum galiba. Temizlik, yemek yapma gibi (malesef) görevleri için bir şeyler değil de sadece güzel gözükmek, eğlenmek, iyi hissetmek temalı bir hediye düşünüyorum.


  • stanhiver  (07.05.21 12:15:06) 
Seviyorsa türk kahvesi makinesi olabilir.
Kahvaltı takımı
Küpe
Akıllı saat
Spor ayakkabı
Çanta
  • oyokbuyoknevar  (07.05.21 12:16:54) 
fitbit saatler olabilir. günde kaç adım attığını kalp atışlarını vs takip eder


  • sttc  (07.05.21 12:17:56) 
ben ihtiyaca yönelik şeyler aldım, evde neyi eksikse ona göre bir şeyler alabilirsiniz.
ben tencere seti ve fincan takımı aldım. 1000 tlye yakın bir şey tuttu.

  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (07.05.21 12:41:34) 
mutfak eşyası almayı sevmem ama bu bütçede hamur yoğurma makinesi aldım yoğurma gerektiren çok yemek yapıyor ama bilek boyun sorunları var, şu an buna bütçe ayırmazdı ama istiyordu.. zaten artık kişisel şeyler al al bitti :)
güzel bir güneş gözlüğü, giyiyorsa kaliteli spor ayakkabı, ayakkabı. şık küpeler, kolye vb şeyler de anı kalması açısından güzel oluyor.

  • claws of perdition  (07.05.21 16:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.