[]

Bmw F20 nbt ekran

F20 kasaya takılabilecek car play özellikli orjinal ekran nerde bulabilirim istanbulda?
Bildiğiniz güvenilir bir satıcı varsa önerir misiniz?
Teşekkürler.


 
f20 ekranı var mı bilmem ama istanbulda takip ettiğim bir firma var, yaptıkları işler hoşuma gidiyor, izlediğin/takip ettiğim kadarıyla işlerinde iyiler

www.youtube.com
  • trajikomix  (07.05.21 01:15:22) 
mert oto elektronik. çok tuzlu, 13-14 derse şaşırma.

ek olarak istanbuldaysan yaptırmanı tavsiye etmem çok çalıyorlar
  • garavel  (07.05.21 01:53:42) 
varsa bunlarda vardır. www.instagram.com


  • false pretension  (07.05.21 02:22:45) 
Kapalı otoparkın yoksa yaptırma +1
3 dk içinde girip alıyolar

  • Yavuşuhlu  (07.05.21 02:55:32) 
Otopark var sadece gerçekten güvenilir bir satıcı bulmak istiyorum.


  • imnotsureabout  (07.05.21 10:46:10) 
mert oto bu işin zirvesi. Bmw_navigasyon diye çıkar instada. ama yine diyorum otoparkla alakasındsn ziyade koyarsın aracı sokağa işini halletmeye gidersin 5-10 dkda patlatırlar.

benim istanbul’da yapacağım bir iş değil ama anlıyorum seni de akla düştü mü yapılıyor, zira ben de yaptım.
  • garavel  (07.05.21 12:31:01) 
Fiyat çok yüksek ya gerçekten 12-13 bunlar ciddi rakamlar.
Değiyor mu yaptırdığınıza carplay baya keyif kattı pratikleştirdi diyor musunuz yoksa yapmasaydım da olurdu mu?

  • imnotsureabout  (07.05.21 14:02:58) 
@imnotsureabout

ben geçen sene 8.5 verdim + kendi aracımdan çıkanı vermemle 9.5 tuttu. şahsen 13-14 hayatta vermem, ben mert'in izmirdeki tanıdığına yaptırdım parça mert'den geldi arayip teyit ettirdim ama direkt mert'i aradığımda aynı ekipman için 12-13 gibi bir rakam demişti niye fark var inan ben de anlamadım.

onun haricinde, orjinal carplay destekleyen id6 ekranı taktığım için ( 2017 sonrası ekranı yani upgrade değil ) bir kere donma takılma resetleme dahi yaşatmadı. çok büyük konfor, araca biner binmez 4-5 sn içinde otomatik olarak carplay ekranını açıyor bana kablosuz şekilde. spotify albümler, harita vs çok işe yarıyor.

buna ek olarak aracın kendi navigasyonu da çalışıyor, benim taktırdığım dönemde ikisini aynı anda mert oto'dan başka yapabilen yoktu, adamlar arge yapıyor.

özetle, en az 3 sene falan binicem diyosan arabaya değebilir sanki ama tekrar ediyorum ben istanbul'da hayatta yapmazdım. aracımla istanbul'a 2-3 günlüğüne bile gelmeye korkuyorum o derece :)

satarken de aynı oranda ekstra prim sağlayacağını sanmıyorum. şimdiki kafam olsa yapmam gibi ya çok para valla abi. al bi telefon sabitleyici koy oraya geç.
  • garavel  (07.05.21 14:50:49) 
Eyvallah hocam. 12 falan masraf yapsan arabaya katkısı max 4-5 olur. Keyif için yapılabilir gibi duruyor bakalım bir fiyat alayım yarın ona göre karar veririm. Çok sağolasın.


  • imnotsureabout  (08.05.21 00:08:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.