[]

Kiler dolabı tasarım tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar,

Taşındığım evde kiler olarak planlanmış küçük bir oda var. Burayı etkin bir şekilde kullanmak için dolap raf ya da dolap tarzı bir şey yaptırmak istiyorum ama nasıl daha kullanışlı olur bilemedim. Tasarım konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz?

Marangoza yaptırmak dışında aklımda şuna benzer metal raf alma fikri var.

www.bauhaus.com.tr

Diğer bir seçenek olarak da İkea'dan 201 cm yüksekliğindeki pax dolaplardan alıp içine raf dizmeyi düşünüyorum. Pax dolaplar kiler dolabı olarak kullanılabilir mi sizce? Yani içine raflara bakliyat gibi ağır basacak kuru gıda koyduğumda taşıyabilir mi? Zamanla esner mi? Teşekkürler.

 
youtu.be

11:40 dan sonrasina bi bak, fikir verebilir. alanin baya benzer duruyor.

ben suan senin koydugun linkteki gibi acik bi raf kullaniyorum onun yerine kapakli icine isik ve toz almayan baska bisey yapmaya calisicam
  • try again fail again fail better  (06.05.21 22:51:29 ~ 22:53:03) 
anladığım kadarıyla zaten kapısı olan bir kilerden bahsediyoruz. bir daha kapaklı bir dolap koymak kullanışsız hale getirecektir.

ben olsam, ölçü alırım, dümdüz raf kestiririm koyar geçerim. rafları L şeklinde ayaklarla duvara sabitleyeceğiniz için, dikme vs olmayan, çok kullanışlı raflarınız olur. tüm rafların aralarını aynı boy yapmayın. atıyorum en üst ve en alt daha yüksek olsun. diğer raflar için sıklıkla kullanacağınız kavanozların boylarından biraz daha fazla ölçü kullanın.
  • co2s2  (07.05.21 12:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.