[]

laptop alma zamanı

10 senedir kullandığım yoldaşımı satmayı düşünüyorum ama fiyatları görünce de içim karardı.

laptop almanın zamanı var mı? hangi aylarda ucuz olur veya yeni modeller çıkar? iphone gibi zamanı var mı? bileyim de ona göre planlama yapayım dedim.


 
Tedarik zincirinde olan sıkıntılardan ötürü piyasa çok kötü ve yakin süreçte de duzelmez.
Illa beklerim derseniz sene sonu belki kampanyalarla, stok bitirmeye calismakla falan.

  • logisticsmanager  (06.05.21 22:26:12) 
black friday yani kasım ayı en ucuz. 11k lık laptopu 8k ya almıştım amazondan 2020 de.


  • xrated  (06.05.21 22:31:37) 
Hiç vakit kaybetmeden al alacaksan bence


  • primetime  (06.05.21 22:32:06) 
almadığın hergün zarar bence


  • spacevan  (06.05.21 22:34:48) 
Güncel ekonomik koşullarda bi ürünü ihtiyaç halinde hemen almak en uygunu. Kasımın indirimli fiyatları bugünün normal fiyatlarından fazla bile olabilir.


  • mg3929  (06.05.21 22:37:48) 
ihtiyacın varsa şimdi al. bu ekonomik gidişatta indirim de olsa şimdiki fiyatların üzerine çıkar.

kasım'daki black friday'de "11k lık laptopu 8k ya almış" olan arkadaş muhtemelen mayıs ayında 6k'ya alırdı en fazla. mayıstan kasıma kadar dolar %30 arttı.
  • lancelot du lac  (06.05.21 22:43:53) 
Ortam ateş pahası.
İyi düşün istersen. Bir kaç sistemdeki başta ram olmak üzere ve hdd gibi bir kaç birimi upgrade ederek biraz daha sürdürebilirsin.

Böyle cihazların 2 yıl garantili ve genelde de 7 yıl kullanım ömrü olur.
Sizinki en az bir kaç bakım ile kullanım süresi 10 yıla vardı ise bu iyi. O halde sıfır cihaz almaya da hiç gerek yok.
Upgrade durumu kurtarmaz diyorsanız Sistem konfigrasyonu ile ilgili temel bilginiz varsa piyasaya göre daha uygun fiyatlı ikinci el temiz sistemlere göz atmak ikinci tercihiniz olsun.
( Böyle anlarda her zaman için satıcının yalan söylemesi ihtimaline karşın sistem donanım bilgisini gösteren cpu z gibi bir yazılım flash belleğinizde hazır olsun)
  • Erva  (06.05.21 22:53:31) 
hepsiburadDa kampanyalarda arada pcler cikiyor o kampanyalar fena degil


  • ala09  (07.05.21 13:49:04) 
En son dolar 4 lirayken, biraz bekleyeyim de dolar düşsün öyle alırım dedim. Hala bekliyorum.


  • foma  (07.05.21 14:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.