[]

yeni hat ve numara almak

Zor mu? Yakın zamanda sıfırdan bir numara alan var mı? Resmi prosedürler ne kadar sürüyor? Ayrıca millete yeni numaram bu diye mesaj atmak istemiyorum. Whatsapp bunun için bir şey geliştirmiş mi?

Bankalar, e-devlet, okul aklıma geliyor şuan. Buralara numara değişikliği bildirmek zor mu?


 
Yeni numara almak kolay, hatta internet sitesinden seçiyorsun ertesi gün sim kartını teslim ediyorlar.

Whatsapp'ta eski numaran değişince xxx kişisi telefonunu şu numaraya güncelledi diye mesaj çıkıyor.

Bankaların online şubesinden değiştirip bankamatikten veya telefon ile onaylaman gerekebiliyor.
  • Northern Mariner  (06.05.21 21:12:27) 
Alışveriş siteleri, yemeksepeti de var. Kargo gönderirken şirketlere de söyleyin ayrıca. Ben geçiş süresince eski hattı kontörlüye çevirtmiştim. Ara ara açıp kontrol ediyordum. Kim aramış diye.

Ama tam geçişi sağlamak uzun sürüyor. Bazen kargo gönderirken eski numaranı görüyorsun veya atıyorum tüvtürk vb bir yere gidiyorsun eski numaran var.

Edit: www.eksiduyuru.com
  • the coon  (06.05.21 22:37:35 ~ 22:39:00) 
hat almak kolay da ayrica yeniden 12 ay yeni hat tahsis vergisi vs diye bir seyler veriyorsun.
bankalari tek tek arayip teyit etmen gerekiyor.
millete de mecbur mesaj atacaksin.
siteler vs digerleri icin de tek tek degistireceksin tabi ki baska yolu yok.
  • bay b  (07.05.21 09:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.