[]

Apartman bahçesinde kümes hayvanı beslemek yasal mı? Bıktım.

Evet, 20 katlı binanın bahçesinde tavuk besliyorlar. Yaklaşık 10 tane, bizim apartmanın yanındaki bir apartman. Bunu yapması yasal mı? Benim apartmanım olmadığı için şikayeti ben etsem ama tüm apartman bu duruma okeyse bir sonuç alınır mı? Nereye şikayet etmek lazım?




 
www.ibb.gov.tr

Belediyeye şikayet edeceksiniz.
  • suicides underground  (06.05.21 13:53:50) 
sıkıntı nedir?


  • surprise  (06.05.21 14:19:38) 
Ben de zararsız bir şey olarak algıladım. Ama şöyle bir durum var, eğer sitede iseniz, herkesin onayı olmadan bu işe kalkılmışsa yanlış. Ama ayrı ayrı apartmanlarsa sizi pek ilgilendirmiyor.


  • Hallegadola  (06.05.21 14:23:23) 
rahatsız olduğunu konu ne? koku mu, ses mi? pislik mi? benim bahçemde de var ve sizi nasıl rahatsız ettiklerini anlayamadım, merak ettim.

belediyeye şikayet etmelisiniz verdikleri rahatsızlıktan ötürü.
  • baharat  (06.05.21 14:32:23) 
zabıtaya şikayet edin, vakitsiz öten bir horoz vardı, şikayetim sonrasında sesi kesildi.


  • trajikomix  (06.05.21 14:49:25) 
Sikayet edin, sehirde tavuk beslemek nedir:/ pisligi, kokusu, gurultusu of cok kotu.
Zabita +1

  • kuehles blondes  (06.05.21 15:41:21) 
ötüyorlar arkadaşlar, kuş cıvıltısı gibi bir ses değil bu ne yazık ki.


  • eurhka  (06.05.21 16:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.