[]

Etsy: hem heykel hem de takı tek dükkanda olur mu + dükkan adı önerisi

Heykel, duvar süsü, takı. Tutarsız mı olur sizce? Tarz aynı olacak bu arada. Yani çok alakasız gözükmeyecek. Sadece bir küçük, bir de büyük ürün koyayım diye düşündüm hangisi daha avantajlı diye görmek için. Takı küçük, heykel büyük.

Bir de dükkan ismi bulmakta çok zorlanıyorum ya. Böyle komikli/saçma, sürreal bir şey olsun istiyorum biraz. Önerileriniz var mıdır?


 
bence konsepti güzel oturtabilirseniz ikisi de aynı yerde olur.
olmaması için bir neden yok.
müşteri kitlesi kim olacak? dükkan yeri, büyüklüğü falan..
  • baharat  (06.05.21 13:54:47) 
@baharat:
etsy dükkanı. online dükkan yani :) müşteri kitlesi genel olarak abd, ingiltere ve avustralya vatandaşları ama bütün dünyadan insanlar var.

  • isabella was a ginger  (06.05.21 14:45:57) 
ben o detayı kaçırmışım sanırım. yok ya hu birbirinden bağımsız şeyler de olsa güzel fotoğraflandıktan sonra çok da güzel satılır ne olacak. tutarsız olmaz bence. ama senin de düşündüğün gibi isim çok önemli. şöyle enternasyonel ilgi çekici bir isim lazım.


  • baharat  (06.05.21 14:51:46) 
@baharat:

ben de ingilizce saçma/ilgi çekici isimler düşünüyorum, liste yapıyorum ama hiçbiri içime sinmiyor.
  • isabella was a ginger  (06.05.21 14:54:18) 
etsy'de bildigim kadariyla tek tip urun satabiliyorsunuz. yani duvar susleri olur ama hem heykel hem duvar susu olmaz gibi hatirliyorum. yani en azindan bi 10 sene once boyle demisti isin uzmani arkadasim.

surayi okuyun bi bakalim www.etsy.com
  • yoggi  (07.05.21 02:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.