[]

n11 in ve paycell in paramı kaybetmeleri rezaleti

merhaba 03.05.2021 tarihinde n11 uygulamasından yapay çiçek almak için paycelle ödeme yap seçeneğinden ödeme yaptım.
n11 e girdim siparişlerim boş. ödeme görünmüyor. tekrar ödeme ekranından paycelle ödeme yaptım bu sefer oluşturuldu sipariş.
paycell hesabıma girdim 2 defa ödeme görünüyor ibb.co
fakat n11 de bir adet ödeme sipariş görünüyor.

n11 musteri hizmetleri, ödeme bize gelmedi paycelle görüşüp harcamaya itiraz edin deniyor.
paycell ödeme yapılmış bu para bakiyeden n11 adına çıkmış görünüyor iptal edemeyiz n11 in halletmesi gerekiyor çünkü ödeme gerçekleşmiş diyor .

2 gündür mail atıyorum telefon açıyorum söyledikleri hep aynı şey birbirlerine atıyorlar topu. ne yapmam lazım

 
ekşi sözlükte başlık aç diyecektim ama sen de yazar değilsin sanırım :( o tarz başlıklara markalar çabucak dönüyor. etkili olur mu bilmiyorum ama şikayetvar gibi yerlere yazabilirsin.

bunun dışında benzer bir durum başıma gelmişti bu markalarla değil ama. her gün arayıp darlamıştım ve en sonunda paranın gerçekten bankadan çıktığını ama satan firmaya ulaşmasının biraz geciktiği için sistemde görünmediğini fark ettiler. daha sonra paramı alan firma (yani buradaki muadili n11) paramı iade etmişti.
  • ilgeru  (05.05.21 22:16:33) 
ekşide yazar bir arkadaş yardımcı olsa keşke, ispatlı bir şekilde mağdur edildim. bu haksızlığı kabul etmek istemiyorum. 40 tl kazanana kadar 40 takla atıyorum.


  • shrocco  (05.05.21 23:56:04) 
cimere yazın, belki işe yarar.


  • ofelia  (06.05.21 10:45:14) 
paycell veya mobil ödeme ile n11'den alışverş yapılınca sipariş siparişlerim kısmına geç düşüyor. sizde siparşi göremeyince ard arda bir sipariş daha vermişsiniz. sıkıntı burada. duruma göre 30dk içinde sipariş yansıyor genelde.

zaten bunun öncesinde paycell hesabından kontrol edebiliyorsunuz para hareketlerinden ve sms de geliyor x tutarlı alışverişiniz gerçekleşti gibi vs.

siparişlerinizi tekrar kontrol edin. ikincisi de yansımıştır diye düşünüyorum. yansıdıysa iptal edin iade olacaktır hızlı bir şekilde. yansımadıysa eğer n11 veya paycell ile iletişim kurmalısınız.
  • debian  (06.05.21 11:21:58) 
hala iki tarafta birbirine atıyor topu. paycelle ödeme yaparken 2 kere düşünün iptal sağlamıyorlar problem yaşadığınızda. haram zıkkım olsun bu para nereye gittiyse


  • shrocco  (06.05.21 17:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.