[]

yan bahçedeki ölmüş kedi

muhtemelen birinin evcil kedisi ölmüş, sahibi de getirip yan apartmanın bahçesine gömmüş. ama tam da gömememiş, kedinin kafasının yarısı, tek kulağı falan dışarıda. yalandan eşeleyip koymuş, üstüne de toprak atmış.

hayvan kokuyor, dışarıda kalan kısmı sineklenmiş, hatta muhtemelen kurtlanmıştır da, yaklaşıp bakmadım. apartmanın yönetimini falan arayıp bulmaya, muhatap olmaya pek niyetim yok.

belediyeye söylesem alırlar mı acaba? yarısı da gömülü olduğu için illa kürekle falan kazıp çıkarmak lazım. belediye uğraşır mı bununla, yoksa iyice kokup kurtlanana kadar kimse umursamaz mı?

evcil hayvanın, tamam çöpe at demiyoruz da gömeceksen de adam gibi derin kaz, öyle göm. benim de kedim öldü, epey derine gömüp üstüne de ağaç diktim. böyle hayvan mı gömülür?

 
Benzer durum başımıza gelmişti belediyeye telefon açmıştık alıp götürmüşlerdi. Sonuçta ölmüş hasta bir hayvan müdahale edip dokunmayın belediyeye söyleyin alıp götürürler.


  • joehigashi  (05.05.21 16:32:33) 
Belediye +1 ilgileniyorlar genelde.


  • invictae  (05.05.21 16:47:10) 
Çok üzüldüm kuzucuk için:( Ben ölen hayvanı derin kazıp koyuyorum üstüne havlu selpak seriyorum, toprağın üstüne de mutlaka taş, ot koyarım ki başka hayvan eşelemesin, yağmurda dışarı çıkmasın vs. Belediye ilgilenir. Her can toprağı hak eder, çöpe atılmalarına çok üzülüyorum:(


  • mslny  (05.05.21 17:31:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.