[]

samsung telefonda adim sayar

her gun yaklasik 2 saate yakin yuruyus yapiyorum, telefon aktif suremi 20 dk filan gibi gosteriyor. 10 binden fazla adim attigimi tahmin ediyorum ama telefonda gorunen 400 civari. bebek arabasina astigim cantanin icinde oluyor telefon cogunlukla, ondan mi algilamiyordur yuruyusu? kisin montumun cebimde oldugu zaman sorun yoktu cunku. bel cantasi alsam da ona koysam yine algilar mi?




 
Telefon doğru düzgün algılamıyor maalesef. Ucuzundan bile olsa bir akıllı bileklik almanızı öneririm.


  • roket adam  (05.05.21 15:50:31) 
bebek arabasında adımı nasıl algılasın? :)


  • rose parks  (05.05.21 15:52:40) 
@roket adam, akilli bileklik var da cocugun biyerini cizerim diye korkudan takmak istemiyorum. 10 gun onceye kadar goruyordu 10-11 bin adimlarimi. uygulamasi mi degisti acaba dedim ama sonra aklima o zamana kadar hep montun cebinde oldugu geldi. ondan mi algilamiyordur acaba dedim.


  • in vino veritas  (05.05.21 15:53:09) 
@rose parks temel fikrasi gibi cevap olacak ama arabayi ben suruyorum :))))


  • in vino veritas  (05.05.21 15:53:44) 
cantada oldugu icin algilayamiyordur. yaptiginiz hareketi algilamasi icin vucudunuza yakin bir yerde olmasi lazim. bel cantasi belki is gorur.


  • vudin  (05.05.21 15:54:28) 
cebinde olsa algılar. Akıllı saat, samsung ve iphone telefonları karşılaştırıp az çok benzer olduğunu görmüştüm.

O "yukarı aşağı" hareketleri sayıyor. Bebek arabası dümdüz gidiyor titrese bile adım gibi gelen 400 şey oluyor demek ki :)

edit: eskiden montun cebindeymiş, o şekilde devam edin :)
  • nhk ni youkosu  (05.05.21 16:13:13 ~ 16:14:24) 
@nhk ni youkosu evet sanirim o yuzden algilamiyor, yaz geldi artik montla devam edemiyorum sanirim bel cantasi alicam umarim o sekilde algilar.


  • in vino veritas  (05.05.21 16:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.