[]

Ese hediye caki

merhaba, gecen gun buradan sormustum, evlilik yildonumu hediyesi ne alayim diye. Caki almaya karar verdim, 2000 tlye kadar cikabilirim. Sadece caki degil de multitool bir alet almak istiyorum, ne kadar multi olursa o kadar iyi. Leatherman'in pense tipi multitoollari var, sunun gibi:

www.amazon.com.tr

ya da victorinox mu daha iyidir. onerebileceginiz, memnun oldugunuz marka, model var midir?

 
Böyle şeylere meraklı eski eşim buna benzeyen bir Leatherman çakısına (çakı da denmez bunlara gerçi) bayılırdı, bence iyi bir seçim olabilir. (Belki daha uygun modelleri)

Gereksiz ek bilgi olarak, ben de şunu çantamdan çıkarmam, hatta büyük cüzdan kullanırken hep cüzdanımdaydı. www.amazon.com.tr
  • whoosie  (05.05.21 11:28:20 ~ 11:46:30) 
kullanmayacaksa almayın. çünkü bu aletin 2000 tllik bi yararını göremedim


  • jelly bear  (05.05.21 11:43:30) 
evet dağa tepeye çıkıp vahşi yaşamda balık avlamıyorsa 2 bin tl gereksiz o alete.

ben 10 sene önce victorinox'un çakısını almıştım, taş gibi hala. hep taşımıyorum ama gerektiğinde iyi iş görüyor evde.
  • passion rules the game  (05.05.21 12:42:01 ~ 12:42:08) 
Aynı markanın 4de 1 fiyata multitoolları var , eşiniz çok aktif olarak kullanmayacaksa onlara yönlenebilirsiniz. Sizin baktığınız 20 fonksiyonluysa 4 de 1 fiyat olanda 15 fonksiyonlu filan , yine kaliteli ürün.


  • bnmzz  (05.05.21 13:52:17) 
merhaba

söz konusu multitool’ların uzun süredir koleksiyonunu yapıyorum. eşiniz bu ürünlere ne kadar meraklı bilemiyorum, ancak leatherman’in 4te 1i fiyatına sahip olan ürünler, konuya ilgisi olan insanları çok da tatmin edecek ürünler değil malesef.

şahsi görüşüm, leatherman’in bu işin en iyisi olduğu yönünde. victorinox ve gerber’in de farklı modelleri elimde mevcut. ancak bu markalar sağlamlık ve kullanım kolaylığı açısından leatherman’in yanına yaklaşamaz.

charge tti pahalı ve kaliteli bir model. ancak ben size yine leatherman’in surge, wave plus ya da kendi favorim olan free p4 modelini öneririm. hem fiyat olarak daha uygunlar, hem de estetik olarak daha şık ürünler olduğunu düşünüyorum.

daha farklı sorularınız varsa mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz.
  • doubletapper  (05.05.21 20:40:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.