[]

Forza Horizon 4 oynayabilmek için en uygun cihaz?

Bende Macbook olduğu için hiç oyun oynamıyorum ama dün bu oyunu keşfettim ve bayıldım. Sanırım sadece xbox ve PC'lerde oynanıyor. Fakat en uygun fiyatlı hangisini alabilirim?

Aslında Logitech direksiyon seti ve vites ile birlikte oynamak isterdim ama öyle çok pahalıya gelecek. Nasıl olur en uygun?


 
Her şey en yüksek standartlarda olsun demiyorsanız Xbox Series S alabilirsiniz.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (04.05.21 21:04:29) 
En ucuz Steam yani PC uzerinden oynayabilirsiniz. Full paket 85 TL'ye sattılar indirimde. Xbox app yada xboxda oyunu kendisi çok pahalı.

Ben orjinal Xbox 360 koluyla oynuyorum. Piyasadaki orjinal Xbox kolları pahalı. Yan sanayi Xbox kolları da iş görür.
  • false pretension  (04.05.21 21:16:01) 
şu an o oyunu oynatacak pc toplanmaz. yani kazık yersiniz ekran kartı piyasasından dolayı. en ucuz derseniz one s derim 1700 lere temiz garantili ikinci el bulursunuz. ama almışken iyi olsun yeni nesile de giriş yapayım derseniz series s öneririm. ben kullanıyorum ve tıpkı sizin gibi neredeyse sırf forza oynamak için aldım. 01080p monitör ile gayet iyi. x s uyumluluğu da var oyunun bu arada.


  • fff02561  (04.05.21 23:33:57) 
Xbox one s + game pass ultimate yeterli olur.


  • baal  (05.05.21 06:14:19) 
xbox 360


  • redskull  (05.05.21 07:49:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.