[]

Evde bu kiloları nasıl vericez ya

Hayatımın en yüksek kilosunu gördüm az önce. Bi 5 kilo vemrem lazım en azından göbeği bi tık eritmem lazım. Evde napbilirm ya?




 
hiç uğraşmadan vermek istiyorsan az ye. gerçekten veriliyor. dişimi çektirdim 1-2 hafta düzgün yemek yiyemedim 5 kilo verdim.


  • jelly bear  (04.05.21 20:23:34) 
"hocam salon olmadan olmaazzz","bölgesel zayıflama yokturr haha pis cahiller" diyenler gelmeden söyleyeyim, basitçe sopa çevirme yapsan, evde pilates hareketlerini yapsan yani aklına geldikçe egzersiz yapsan toparlarsın. bizim millet böyle yani tam başlıyorsun elli tane şey söyleyip gözünü korkutuyor, kollarını açıp kapatsan bile fark eder zaten son yıllarda abdde yapılan bir araştırma da olayın sadece hareket olduğunu kanıtladı. ama genel olarak pilates inanılmaz bir verim sağlar, ben bu konuda biraz disiplinsizim ama arada sık sık sopa çeviriyorum kaç yıllık göbeğim gitti diyebilirim, üzülüyorum bunları dinlediğime.


  • ckisc  (04.05.21 20:41:10) 
Hamur ve şekerli gıdaları kesince kilo veriliyor, evde egzersiz videoları var youtube da, mat alıp deneyebilirsin. Yürüyüş işe yarar ama malum yasaklar var.


  • Topalordek  (04.05.21 20:43:10) 
Yediklerinizin kalorisini sayarak az yiyebilirsiniz, bunun için uygulamalar var. Bkz myfitnesspall
Aynı şekilde evde ekipmansız hareketler yapabilirsiniz bunun için de uygulamalar var. Az yemek (görece az) bol hareket.
Cips bisküvi gazlı içecek tüketiyorsunuz onları kesmekle başlayabilirsiniz
  • ceketimi alip cikcam  (04.05.21 20:52:48) 
abi soru yanlış gibi evde nasıl yemeden durcaz diye sorman lazım.

cevab: ne bileyim yemeden akıl sağlığımı koruyamam ki.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.05.21 20:54:58) 
1-2 haftadır fatsecret programını kullanıyorum. yediğim herşeyi not alıyorum. her yediğimi not alırken yazan kalori değerini gördüğümde psikolojik olarak yemeyi yavaştan kısmaya başladım. yalan yok yarım saatlik spor ile 2 kilo verdim. şimdi eve bide bisiklet aldım. 30-40 dk çeviriyorum.

dediğim programı birkaç gün dene, ne demek istediğimi anlayacaksın. kilo verme olayı sporda boğazda değil kafada bitiyor.
  • false pretension  (04.05.21 21:47:17 ~ 05.05.21 13:41:10) 
merdiven çık


  • diffarentiationation  (04.05.21 21:57:23) 
Biz eşimle leslie var -youtubeda bulabilirsin- Ona başladık, evde hızlı yürüyüş. Sürdürebilirsek gerçekten işe yarayacak gibi görünüyor. Çok eğlenceli oldu birlikte yapınca. Birbirimizi gaza da getirdik. Deneyin bi.


  • somethinginthewayshemoves  (05.05.21 00:02:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.