[]

Tanriyla bir anlasma imkanin olsaydi...

Geri kalan omrunun her bir yili icin 1 milyon tl verse kabul eder miydin ve kac yil icin kabul ederdin? Acayim..
Hayal bu ya, farz edelim ki tanri seninle pazarliga oturdu ve dedi ki "bundan sonraki omrunun her bir 365 gunu icin 1 milyon teklif ediyorum, tek bir kez isteme hakkin var, kac gunun kaldigini biliyorum, ve istegin bakiyenden fazlaysa yani diyelim 4 yil icin 4 milyon istedin, yeterli bakiyen yok deyip pazarligi bitirecegim.."
cevabiniz ne olurdu?
kendi adima 5 yil/milyon olarak teklifimi iletiyorum..
(gunlerin omrunun son gununden itibaren dusecek elbette ve sen son gununun ne zaman oldugunu bilmeyeceksin, yani 5 yilin varsa son 4 unude istemis olabilirsin)
let the game begin:)

 
omrumu kisaltsin da para vermese de olur valla


  • nibba  (04.05.21 13:41:58) 
TL ile iş yapan bir tanrıyla pazarlığa oturacağımı sanmıyorum ya.


  • plutongezegendegilmi  (04.05.21 13:45:50) 
ben de 5 sene civarı derdim. genelde yaşlanıp ölüyoruz, zaten yaşlılıkta bir şey yapmıyoruz hayat anlamsız. bütün gün evde oturup bir ton hastalıkla boğuşup öleceğimiz günü bekliyoruz. gençlikteki gibi gideyim gezeyim, arkadaşlarla oturayım olayı da yok. o yüzden yaşlılıktan 5 sene gitse gayet iyi olur. hem hastalıklarla boğuşmam hem kimseye muhtaç olmam. hem de 5 milyona iyi bir hayat yaşadım derim. daha genç yaşlarda öleceğimi hesaba katarsam da (atıyorum 37de ölecekmişim ama 32de öldüm), zaten genç yaşta geberecekmişim, en azında zengin bir hayatım oldu derim. özetle 5 iyidir, ne az ne çok.


  • rose parks  (04.05.21 14:07:42) 
Ben yaşamayı niye bu kadar seviyorum bilmiyorum ya çok da matah bi hayatım yok halbuki .s ömrümden veresim gelmedi hiç belki 1 sene veririm 1 milyon beni yeterince ihya eder bence. dolara yatırır yavaş yavaş ezerim yatırım matırım yapmam. gezer tozarım.


  • olutaklidi  (04.05.21 14:17:22) 
5 yıl teklif edip ret yersem eğer kısa zamanda öleceğimi öğrenmiş olurum. 5 milyon da para değil zaten. Bu riske girmem. Ters bir şey olmazsa eğer önümüzdeki 2 yıl yaşayacağımı öngörüyorum. Yine kaza vs. olmaz da ecelimle öleceksem eğer muhtelemelen hastalıkla geçecek ömrümün son 2 senesini feda edebilirim.


  • IncredibleMau  (04.05.21 14:31:52) 
5 yıl iyiymiş bence de. 600 bin dolar ediyormuş. O parayla gider kendime yeni bir hayat kurmaya çalışırım.


  • peki madem  (04.05.21 15:13:19 ~ 15:14:21) 
Ben soruyu çok anlamadım ama cevapları okuyunca anladım gibi. Valla böyle olaylara şüpheyle yaklaşırım, kripto borsası gibi çiftlikbank gibi ne olacağı belli değil. Ömrümden çok vermezdim. Ömrümden kıyamazdım daha doğrusu. Pazarlık yapardım, yarısını kısalt 500 bin ver derdim. O da denemek için nasıl bir iş diye.


  • Hallegadola  (04.05.21 15:18:53 ~ 15:19:46) 
6 ay yeter. borçları kapatayım da düze çıkınca gerisi kolay. ona da bakiye yetersiz derse bi hassiktir çekerim artık :)


  • antihero  (04.05.21 18:24:02) 
3 yeter bana


  • superb  (04.05.21 18:36:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.