[]

Sizce veteriner yanlış mi davrandi?

Geçenlerde iki aydir bizle olan barinaktan aldığımız kopegimizin ikinci defa götürdük. Ilkinde kadin vardi ve kisirlastirma dikislerini almisti, sifir problem geçti (bir iki dis gosterdi alinirken ama olur).

Yalnız ikincide gecici veteriner vardi, 190 boyunda böyle ruhsuz görünüşlü adam. Kopek zaten veterineri kac kere iyi sey icin gördü ki cok rahat olsun. Hayvan adsmi görünce havlamaya başladı, korku halinde. Dediği ilk şey;
"Bu reaksiyonu üstünde calismaniz lazim". Adamin merhaba, x beyden sonra dediği ilk şey. Hayvan kac aydir bizle falan yok yani.

Sonra iceride hayvani kendisine isitacak hiçbir sey yapmadi. Hayvana ilk dokunusu muayene icindi. Hayvan iyice tirsar haldeydi yani.

Bana göre; cok yanlis bir davranis gibi geldi. Heyecanli, korkan köpeği veteriner kisinin yatistirmasi mantikli değil mi? Vallah askerlikte doktor nasılsa ahanda ayni muamele vardi. Hatta askerde daha sevecenini gördüm.

Yoksa bana mi böyle geliyor ve adamin hali normal mi? Yani Türkiye'de de gittim veterinere. Veteriner köpeğimle kedimle hep bir konusurdu sonra baslardi falan. Hatta biraz ödül verirdi alissin diye.

Bilmiyorum ama onun yüzünden de olabilir; uzun boylum erkeklere falan reaktif halde biraz.

 
öyle düşünme veterinerin işi rehabilitasyon değil. orada muaynesini yapıp aşısı, iğnesi işini bitirip gidecek. her köpeğe, kediye kendimi sevdireyim aman biraz alışsın dersen günde bir hasta bakman lazım. kedi,köpekte muayne esnasında zor kullanmaya mecbur kalınıyor.ama hayvan çok sakindir veteriner acımasız davranır tabi bu saçma.


  • orpheus  (03.05.21 22:22:35 ~ 22:23:26) 
Haklısın fazla önyargılı davranmış. Hekim değiştirmek en doğrusu olur.


  • 1bir1bir1  (03.05.21 22:24:43) 
@orpheus zor kullanmadi hic ya. Hayvan denilenleri yapti ama resmen adamdan korktu yani. Agresif havlama da degil odadan kacmaya calisma falandi hali.
Gecen basket oynayanlara havladi, birine ödül verdim. Susunca uzaktan atti yavas yavas yanina geldi. 1 dk sonra elinden mama yiyordu.
Bilmiyorum belki de normal veterinerden sonra garip geldi bana. Ki bir daha yedek veteriner var dediklerinde zaten kabul etmeyecegiz.
  • logisticsmanager  (03.05.21 22:26:56) 
Köpekler karşılarındaki kişinin yaklaşımındaki değişiklikleri çok çabuk farkedebiliyor, oturup uğraşılması gereken bir durum değil.. O anda köpeği sakinleştirmek ilerdeki muayeneler için de güven sağlar ki bir veterinerin hastasına bunu elinden geldiğince sağlaması lazım. Haklısınız.


  • not dark yet  (03.05.21 23:48:02 ~ 23:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.